«Τα λουκέτα στις πόρτες του ΠΑΓΝΗ φανερώνουν ότι η διοίκηση δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας»

«Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2.000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, μέσω της οποίας καταγγέλλει την κίνηση της διοίκησης να κλείσει τις εισόδους του νοσοκομείου, μετά την διασπορά του ιού σε κλινικές του νοσοκομείου, αφού βρέθηκαν θετικοί γιατροί και ασθενείς.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ: Με κορονοϊό ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική

Μεγάλη η διασπορά του ιού σε κλινικές του ΠΑΓΝΗ – Κρούσματα σε ασθενείς και γιατρούς

Καταγγελία μέσω του Candiadoc μετά τα κρούσματα στο ΠΑΓΝΗ: «Γιατί rapid test 2 φορές την εβδομάδα μόνο για τους ανεμβολίαστους;»

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να κλείσει ΟΛΕΣ τις εισόδους/εξόδους του νοσοκομείου με λουκέτα και να αφήσει ανοιχτή μόνο την κεντρική είσοδο. 

Αυτή η κίνηση της διοίκησης φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο. 

Δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού. 

Ενισχύει το συνωστισμό-συχνοτισμό στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου. 

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

  • Να αφαιρεθούν τα λουκέτα από τις εξόδους κινδύνου ώστε να μπορούν να ανοιχτούν από τη μέσα μεριά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να τηρηθεί η κείμενη νομοθεσία για την ασφάλεια. 
  • Να πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σε χώρο έξω από το νοσοκομείο σε ΟΛΟΥΣ.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Τα λουκέτα στις πόρτες του ΠΑΓΝΗ φανερώνουν ότι η διοίκηση δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας»”

  1. Νίκος Παπαδάκης

    Η πυροσβεστική άραγε μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα για την πυρασφάλεια στο ΠαΓΝΗ, ή θα πρέπει να καεί κόσμος και να παρέμβει εκ των υστέρων ο εισαγγελέας;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί