Η στιγμή που ο Φουρθιώτης φωνάζει να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ Μάριος Μπίκος (Βίντεο)

Μάλιστα, η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει… έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει

Επί μέρες η αστυνομία διαψεύδει δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου ο οποίος αποκάλυψε πως ο Φουρθιώτης βρίσκεται σε προστασία με 14 οχήματα της ασφάλειας και 9 αστυνομικούς.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Documento κατέγραψε τον Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές.

Ο Φουρθιώτης ζήτησε να σηλληφθεί ο φωτορεπόρτερ. Η δικηγόρος του και η φρουρά του, του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: «θα το κάνω γιατί είναι του Documento».

Δείτε επίσης: Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Βίντεο)

Ο Φουρθιώτης είχε διαλέξει μέχρι και ποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο θα του οδηγούν!

Υπενθυμίζεται ότι μια ακόμα άνευ προηγουμένου πρόκληση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ του Documento, Μάριο Ραφαήλ Μπίκο, o οποίος τράβηξε φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Στις εικόνες του Μάριου Μπίκου που ακολουθούν ο Μένιος Φουρθιώτης απαθανατίζεται να φωνάζει στη φρουρά των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, να συλλάβει τον φωτορεπόρτερ. 

Την παράνομη κράτηση συνέχισε αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά των δικαστηρίων και αρνείται, έως αυτή τη στιγμή, να δώσει τα στοιχεία του. Μάλιστα, η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει… έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Φυσικά, ο φωτορεπόρτερ αρνήθηκε και ενώ ακόμα δεν έχει υποβληθεί σε βάρος του μήνυση, αστυνομικός που δηλώνει ότι είναι από το Α.Τ Κυψέλης εξακολουθεί να του συμπεριφέρεται σαν να είναι κρατούμενος. Μάλιστα ενώ ο αστυνομικός έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που δηλώνουν την ταυτότητα του φωτορεπόρτερ, δηλώνει ότι θα πρέπει να μεταβούν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η στιγμή που ο Φουρθιώτης φωνάζει να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ Μάριος Μπίκος (Βίντεο)”

  1. It rings a bell

    Προστατεύουν το Φουρθιώτη, αλλά αν πάει ένας πολίτης σε δημόσια υπηρεσία κινδυνεύει να βρεθεί στα κρατητήρια, αν τον προκαλέσουν και τον κάνουν λίγο να μιλήσει πιο δυνατά… Αν είχα πει και για τα φακελάκια της κυρία Λ. που ξέρω σίγουρα ότι έπαιρνε, θα με είχαν συλλάβει πάραυτα, μαζεύτηκαν όλοι να προστατέψουν τη συνάδελφο και συνένοχό τους. Για τους Πακιστανούς αυτό το όνομα είναι συνώνυμο της λέξης “φακελάκι”, την ξέρουν όλοι με το όνομά της χρόνια τώρα, ακόμα και αυτοί που ζουν πια εκτός Ελλάδας τη θυμούνται.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί