Κοινοβουλευτική παρακμή: Ο Αθανασίου δεν έδινε τον λόγο επί προσωπικού στον Παύλο Πολάκη (Βίντεο)

Ένταση επικράτησε στη Βουλή την Τετάρτη, με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, να ζητά τον λόγο επί προσωπικού από τον προεδρεύοντα της διαδικασίας, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος αρνήθηκε να του τον παραχωρήσει.

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος προχώρησε σε σχολιασμό της τοποθέτησης που έκανε από το βήμα της Βουλής την Τρίτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όντας στην αίθουσα εκείνη την ώρα, ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού από τον Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος απέρριψε το αίτημα του Παύλου Πολάκη επικαλούμενος το άρθρο 68 του κανονισμού της Βουλής, προκαλώντας την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το άρθρο που είπες δεν υπάρχει. Είσαι ψεύτης, αυτό που κάνετε είναι παρακμή», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Να σημειωθεί ότι κατά την ομιλία του Παύλου Πολάκη την Τρίτη στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής προεδρεύων της συνεδρίασης ήταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κοινοβουλευτική παρακμή: Ο Αθανασίου δεν έδινε τον λόγο επί προσωπικού στον Παύλο Πολάκη (Βίντεο)”

  1. το πιο ρατσιστικό πρότυπο ομορφιάς, η γυναίκα - αγόρι

    Ας κρατήσουμε αυτή τη λέξη, παρακμή. Η παρακμή είναι παντού. Πήγα να δω μια ενδιαφέρουσα ιατρική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και έπεσα πάνω στην κ. Χριστιάννα. Είμαι εξοργισμένη, γιατί το κανάλι επέλεξε μια κοπέλα που το βασικό της προσόν είναι ότι εκπληρώνει το πιο ρατσιστικό ομορφιάς, δηλαδή κοπέλα με σωματότυπο… ντελικανή. Λες και δεν υπάρχουν όμορφες γυναίκες με γνώσεις και εμπειρία. Το σκέφτηκα καιρό και αποφάσισα ότι τα κίνητρα του καναλιού είναι υποχθόνια, θέλει να δημιουργήσει εχθρότητα απέναντι στους ανθρώπους αλβανικής καταγωγής, που τους αγαπάμε και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είπαμε και η αναξιοκρατία έχει όρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί