Καταγγελία μέσω του Candiadoc μετά τα κρούσματα στο ΠΑΓΝΗ: «Γιατί rapid test 2 φορές την εβδομάδα μόνο για τους ανεμβολίαστους;»

“Τελικά νοιάζονται πραγματικά για την υγεία των πολιτών ή απλά θέλουν να πιέσουν τους ανεμβολίαστους των μονάδων υγείας να εμβολιαστούν;”

Με επιστολή της στο Candiadoc πολίτης του Ηρακλείου μας γράφει με αφορμή την διασπορά του κορονοϊού σε κλινικές του ΠΑΓΝΗ.

Δείτε: Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ: Με κορονοϊό ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική

Μεγάλη η διασπορά του ιού σε κλινικές του ΠΑΓΝΗ – Κρούσματα σε ασθενείς και γιατρούς

Η αναγνώστρια απευθύνει κάποια κρίσιμα ερωτήματα τόσο προς την διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, όσο και του Βενιζελείου, οσον αφορά την απόφασή τους να υποβάλλεται το προσωπικό σε rapid test 2 φορές την εβδομάδα μόνο για τους ανεμβολίαστους, από τη στιγμή που τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό.

Αναλυτικά η επιστολή της αναγνώστριάς μας:

Καλημέρα είμαι δημότης Ηρακλείου που έχει κάποιες απορίες και ζητά απαντήσεις από την πολιτεία και τις δύο διοικήσεις των νοσοκομείων του Ηρακλείου, ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου. Μετά λοιπόν από τα τελευταία γεγονότα στο ΠΑΓΝΗ όλο το προσωπικό που βγήκε θετικό ήταν εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις και μάλιστα πριν αρκετό χρονικό διάστημα, με το δεδομένο αυτό λοιπόν αναρωτιέμαι γιατί οι διοικήσεις των νοσοκομείων αποφάσισαν rapid test 2 φορές την εβδομάδα μόνο για τους ανεμβολίαστους; Από τη στιγμή που τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν γιατί βρίσκονται στο απυρόβλητο και εκτός του εβδομαδιαίου ελέγχου; Τελικά νοιάζονται πραγματικά για την υγεία των πολιτών ή απλα θέλουν να πιέσουν τους ανεμβολίαστους των μονάδων υγείας να εμβολιαστούν; Στις αρχές του μήνα κάτι αντίστοιχο συνέβη στο Βενιζέλειο και οι δύο νοσηλεύτριες που ήταν θετικές αλλά ανεμβολίαστες λοιδορήθηκαν και στοχοποιήθηκαν όσο κανένας. Υπήρχαν φωνές που ζήτησαν ακόμα και την απόλυση των ανεμβολίαστων. Και εγώ αναρωτιέμαι θα γίνει τώρα το ίδιο και με τους εμβολιασμένους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ; Θα κατηγορηθούν και θα στοχοποιηθούν το ίδιο που διέσπειραν τον ιό όσο και αν ήταν ανεμβολίαστοι; Θα πρέπει επιτέλους να δούμε το πρόβλημα σοβαρά.Για να είμαστε ασφαλείς κύριε Χαλκιαδάκη και κύριε Τερζάκη, εκτός από τα μέτρα που ήδη έχετε λάβει θα πρέπει το προσωπικό σας όλο ανεξαιρέτως, εμβολιασμένοι και μη, να υποβάλλονται μία φορά την εβδομάδα σε μοριακό τεστ.

Ευχαριστώ πολύ!

Μια σκεπτόμενη πολίτης

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία μέσω του Candiadoc μετά τα κρούσματα στο ΠΑΓΝΗ: «Γιατί rapid test 2 φορές την εβδομάδα μόνο για τους ανεμβολίαστους;»”

  1. freemail

    Ναι μεν απόφαση πάρθηκε από τον υπουργό(όχι από του διοικητές) να κάνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί 2 rapid test τη βδομάδα, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ, από 22/3/2021 που ισχύει, μάλλον λόγω έλλειψης test.
    Γενικά οι θετικοί εμβολιασμένοι αναπτύσσουν μικρότερο υιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και θεωρείται ότι μεταδίδουν και λιγότερο έως καθόλου τον ιό.
    Κάντε μερικούς υπολογισμούς, χρόνος, κόστος, αναλυτές κτλ και θα δείτε αν μπορεί να γίνεται ένα μοριακό τεστ τη βδομάδα σε όλο το προσωπικό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί