Απίστευτο: Ο Φουρθιώτης έκανε μήνυση σε Πολάκη – Βαξεβάνη μετά την αποκάλυψη της φύλαξής του από 14 αστυνομικούς

Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια

Μερικά ερωτήματα θέτει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μετά την αποκάλυψη πως ο Μένιος Φουρθιώτης «απολαμβάνει» πλούσιας αστυνομικής προστασίας σε άνδρες, οχήματα αλλά και θωρακισμένο όχημα.

Δείτε επίσης: Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Βίντεο)

Ο Φουρθιώτης είχε διαλέξει μέχρι και ποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο θα του οδηγούν!

Η στιγμή που ο Φουρθιώτης φωνάζει να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ Μάριος Μπίκος (Βίντεο)

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook, όπως ο ίδιος αναφέρει, γίνεται μετά τη μήνυση -μεταξύ άλλων- και προς τον πρώην υπουργό.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Μόλις με ενημέρωσαν πως ο Φουρθιώτης (ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου παιδιά, ο μαϊντανός του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου παιδιά) ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ για την αποκάλυψη του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ γεγονότος της φύλαξης του από 14 αστυνομικούς και της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ από την αστυνομία, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ για τις μετακινήσεις του, που διάλεξε ο ίδιος!!!!!
Ζητάει μάλιστα αυτόφωρη σύλληψη και προανακριτική για μένα😂😂😂🤣!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ:
1) Μένιο Φουρθιωτη: Αει σαπέρα, τηλεοπτική κλω-κλω!!
2) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στρατηγέ Μιχάλη Καραμανλάκη :
α) Τη διεύθυνση μου στο Μοσχάτο την ξέρετε. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!
β) Απαντήστε τώρα γιατί εγώ ως ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (που έχω δεχτεί απειλές και επίθεση με μολότοφ στο σπίτι μου ) δεν έχει η Ασφάλεια μου υπηρεσιακό αυτοκίνητο και έχει ο ατζέντης μοντέλων μαζί με 14 αστυνομικούς ;;;;

Σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Κ. Βαξεβάνης αναφέρει:

Την προσοχή σας. Είμαι καταζητούμενος μετά από μήνυση #Φουρθιωτη. Μήνυση κατέθεσε και εναντίον Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών. Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια. Ο Φουρθιωτης διατείνεται πως έχει διασυνδέσεις σε κυβέρνηση και ΕΛΑΣ. Και το αποδεικνύει με τη φύλαξή του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί