Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο κι από άλλα όργανα εκτός της προπέλας

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια, η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφέρει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που διενήργησε η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Σύμφωνα με την σύζυγο του Σ. Βαλυράκη «σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Παγορόπουλος, δήλωσε στο Mega ότι «το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα».

Όπως σημείωσε τα αντικείμενα αυτά θα εξεταστούν από πραγματογνώμονα όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Σε ερώτηση αν τα χτυπήματα από τα άλλα αντικείμενα ήταν ακόμη και θανατηφόρα δεν θέλησε να απαντήσει υπογραμμίζοντας ότι αυτό που έχει σημασία και ουσία είναι ότι υπήρξαν χτυπήματα τα οποία δεν γνώριζαν μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο η ιατροδικαστική έκθεση ανοίγει μία άλλη σελίδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει πάρα πολλά θέματα διαφόρων επιπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί