Ο Φουρθιώτης είχε διαλέξει μέχρι και ποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο θα του οδηγούν!

Και όμως. Στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μια περσόνα όπως ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί να κάνει περατζάδα στη μάντρα με τις θωρακισμένες λιμουζίνες για να… διαλέξει ποιά θα του οδηγούν!

Tο σημερινό προκλητικό περιστατικό έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου ωρυόμενος ο Μένιος Φουρθιώτης απειλούσε τον φωτορεπόρτερ του Documento, Μάριο Ραφαήλ Μπίκο με μηνύσεις και συλλήψεις επειδή… τόλμησε να τον φωτογραφίσει δεν ήταν ούτε μεμονωμένο ούτε καν τυχαίο.

Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Βίντεο)

Αντιθέτως, εκφράζει πλήρως τόσο την… ιδιοσυγκρασία του Φουρθιώτη όσο και εκείνων, ακόμα και… αρμοδίων που επιλέγουν να στέκονται στο πλευρό του. Άραγε γιατί;

Ο άνθρωπος λοιπόν που κάτι μήνες πριν είχε γίνει το πρόσωπο της λίστας Πέτσα, καθώς όπως αποκάλυψε το documentonews.gr έτρεξε να πάρει χιλιάδες ευρώ μέσω ενός γελοίου blog και ενός site, φαίνεται να είναι λογικό για τους κυβερνώντες όχι μόνο να φυλάσσεται μέσω της φύλαξης επισήμων της αστυνομίας αλλά και αστυνομικών από εννέα διαφορετικά αστυνομικά τμήματα!

Αυτός λοιπόν ο παρουσιαστής των βαφτισμένων ως lifestyle εκπομπών, όπως είχε αποκαλύψει το bloko.gr, είχε ξεναγηθεί όχι μία αλλά τουλάχιστον δυο φορές στη μάντρα με τα θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας για να… επιλέξει κιόλας ποιο επιθυμεί!

Όπως καταγράφει στο ρεπορτάζ του το έγκυρο blog του αστυνομικού ρεπορτάζ και ο Γιώργος Καραϊβάζ, κανένα όχημα δεν φάνηκε να ικανοποιεί τα κριτήρια του.

Μάλιστα, ο Φουρθιώτης σε ένα από τα αιτήματα που είχε υποβάλλει φέρεται να ζήτησε να του παρέχουν θωρακισμένη mercedes, όπως αυτή που χρησιμοποιεί ο Βενιζέλος.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα πάντα με το bloko.gr, την ίδια στιγμή που ο παρουσιαστής με την ανοχή της κυβέρνησης φυσικά έθετε τρελές και τραγελαφικές απαιτήσεις, προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις στις οποίες φέρεται να πιστοποιείται πρόβλημα υγείας.

Το εν λόγω πρόβλημα τον αποτρέπει από το να οδηγεί ο ίδιος, έτσι μέσα στη σειρά των αιτημάτων συμπεριλαμβάνεται και αυτό της υποχρεωτικής οδήγησης του διατιθέμενου αυτοκινήτου από αστυνομικό συνοδό ασφαλείας.

Όλα τα αιτήματα όπως σημειώνεται, έχουν γίνει αποδεκτά, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου της διάθεσης ως μόνιμης προσωπικής ασφάλειας- συνοδείας τεσσάρων αστυνομικών.

Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και υπουργίας Χρυσοχοΐδης η τηλεοπτική γραφική φιγούρα του Φουρθιώτη επέλεξε πανηγυρικά θωρακισμένο όχημα ενώ εξασφάλισε και αστυνομικό ως… σοφέρ!

documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί