Ανατροπή: «Φαρσέρ» ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Ο βασικός μάρτυρας της επίθεσης σε βάρος αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για τηλεφωνήματα φάρσες – Έκθετη είναι για άλλη μία φορά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ο αυτόπτης μάρτυρας που είχε  κατονομάσει τον 30 χρονο ως εκείνον που όρμηξε εναντίον του αστυνομικού και τον έριξε από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του, είχε κατηγορηθεί από την ΕΛΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της Χρυσής  Αυγής κτλ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα  απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Στην δικογραφία της υπόθεσης μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του 30χρονου κατηγορούμενου για την επίθεση στον αστυνομικό Παύλος Σαράκης, είχε δημοσιοποιήσει βίντεο από την Ελευσίνα που απεικόνιζε τον 30χρονο να παίζει μπάσκετ την ώρα των επεισοδίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί