Συνάντηση Χ. Μαμουλάκη με τον Δήμαρχο Φαιστού

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Φαιστού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/3 μεταξύ του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.​

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαιστού, ο Δήμαρχος εξέθεσε όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία και αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, σε έργα υποδομών και βελτίωσης της καθημερινότητας, σε θέματα πολεοδόμησης, εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, ανάδειξης του αρχαιολογικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και θέματα τοπικής επιχειρηματικότητας.

Από την πλευρά του ο Χάρης Μαμουλάκης, αφού εξέφρασε τη βούλησή του να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας με κάθε πρόσφορο τρόπο, σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο Δήμος Φαιστού, όπως και η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, μπορεί να ενισχύσει καθοριστικά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια όχι μόνο της Π.Ε. Ηρακλείου αλλά ολόκληρης της Κρήτης. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να υποστηριχθεί ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Πολιτεία, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν και να αναδειχτούν τα ιδιαίτερα, μοναδικά θα έλεγα, χαρακτηριστικά του. Με αυτό κατά νου, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να ενισχύω με κάθε διαθέσιμο τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να εξακολουθήσω να αναδεικνύω σε κεντρικό επίπεδο, τα θέματα που αφορούν κάθε Μεσαρίτισσα και κάθε Μεσαρίτη.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί