Σ. Βαρδάκης: «Κ. Γεωργιάδη, σταματήστε επιτέλους να παίζετε κρυφτό με τις ομοσπονδίες των εμπόρων και των παραγωγών των λαϊκών αγορών»

Κοινοβουλευτική παρέμβασητου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τις λαϊκές αγορές

Την εξέταση της επιστολής των Ομοσπονδιών Συλλόγων Παραγωγών και Εμπόρων Λαϊκών Αγορών, ζητά με αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης.

Με την επιστολή τους, οι Ομοσπονδίες ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό την υπαγωγή των λαϊκών αγορών στις Περιφέρειες όλης της χώρας. Για τον σκοπό αυτό, προτείνουν τη σύσταση Νομικών Προσώπων με όλες τις αρμοδιότητες λειτουργίας και εποπτείας των Λαϊκών Αγορών, αλλά και Διοικητικών Συμβουλίων με την εκπροσώπηση Παραγωγών, Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών και Καταναλωτών. 

Όπως δήλωσε ο κ. Βαρδάκης, «Είναι ντροπή για τον κ. Γεωργιάδη το κρυφτό που εξακολουθεί να παίζει με τους εμπόρους και τους παραγωγούς των Λαϊκών αγορών, υπεκφεύγοντας διαρκώς. Ας περιορίσει λίγο τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μήπως και βρει λίγο χρόνο να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών και να ακούσει τα αιτήματά τους».

  Ο βουλευτής καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει τα αιτήματα των Ομοσπονδιών και να ενημερωθεί σχετικά με τις ενέργειες του Υπουργείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί