Εξοργισμένοι έμποροι με τα κυβερνητικά “πειράματα” και τις παλινωδίες – Διαρκής κραυγή αγωνίας και από την Κρήτη

Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι έμποροι λόγω του παρατεταμένου lockdown, καθώς βλέπουν ότι η κυβέρνηση τους έχει διαρκώς στο περίμενε. Ήδη οι έμποροι της Κρήτης με συνεχείς παρεμβάσεις τους έχουν εκφράσει την οργή και την αγωνία τους για το μέλλον του εμπορίου στο νησί.

Δείτε ενδεικτικά: Έμποροι Κρήτης: Το λιανικό εμπόριο του νησιού και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βιώνει ακραίες συνθήκες

Έμποροι Κρήτης σε Υπουργούς: «Βιώνουμε ακραίες συνθήκες και τα όρια πλέον έχουν εξαντληθεί»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, ασκώντας κριτική στις κυβερνητικές ανακοινώσεις, προειδοποιεί πως ο εμπορικός κόσμος θα αντιδράσει, αν δεν αρθεί το lockcdown στις 5 Απριλίου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο εμπορικός κόσμος θα εκφράσει την δυσαρέσκειά του, «ιδιαίτερα όταν φημολογείται ότι μπορεί να προκριθούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεκτές ενέργειες που επιδεινώνουν τα υγειονομικά δεδομένα».

Αναφέρει επίσης ότι θα ασκήσει «κάθε νόμιμο δικαίωμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την δυσαρέσκεια».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Καφούνη:

Η αγορά δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

Εάν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου δεν έχει αποφασισθεί η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τότε δυστυχώς θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να καλέσω τους συναδέλφους μου να εκφράσουν με απόλυτα νόμιμο τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους, χωρίς να διακινδυνεύσουν έστω και ελάχιστα τη δημόσια υγεία.

Επίσης θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την δυσαρέσκεια, ιδιαίτερα όταν φημολογείται ότι μπορεί να προκριθούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεκτές ενέργειες που επιδεινώνουν τα υγειονομικά δεδομένα.

Μέχρι τότε είναι αυταπόδεικτο ότι αναμένω να ανακοινωθούν οι οικονομικές ενισχύσεις που τεκμηριωμένα και κοστολογημένα έχουμε θέσει υπόψιν της κυβέρνησης και που πρέπει κατ’ ελάχιστον να στηρίξουν τις χειμαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας.

πηγή: avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί