Εμβολιασμοί: Σε λειτουργία η πλατφόρμα των ραντεβού για τους 70-74 ετών

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 70-74 ετών – Σειρά παίρνουν οι 65-69 – Διαβάστε πώς θα κλείνεται το ραντεβού για το εμβόλιο

«Άνοιξε» η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 70-74 ετών.

Θα ακολουθήσουν οι ηλικίες  65-69 ετών για τις οποίες η πλατφόρμα θα ανοίξει το πρώτο δεκαήμερο , οπότε και θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή είχε τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της πρώτης κατηγορίας ευπαθών ομάδων.

Πώς κλείνονται τα ραντεβού

  • Μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS), εφόσον οι πολίτες έχουν εγγραφεί στη άυλη συνταγογράφηση και είναι δικαιούχοι εμβολιασμού, όπως θα αναλυθεί στη συνέχεια.
  • Απευθείας από τους πολίτες με την είσοδό τους στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπως θα αναλυθεί στη συνέχεια.
  • Κατόπιν προσέλευσης των ιδίων ή τρίτων προσώπων για λογαριασμό τους στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση τρίτων προσώπων, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα ενσωματωθεί σε δεύτερο χρόνο στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Επίσης, ο τρίτος που θα προσέρχεται θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του άμεσα ενδιαφερομένου, καθώς και τον ΑΔΤ, ή να φέρει φωτοτυπία τους.
  • Κατόπιν προσέλευσης των ιδίων ή τρίτων προσώπων για λογαριασμό τους στο πλησιέστερο φαρμακείο. Οι αναλυτικές οδηγίες και κατευθύνσεις για τον προγραμματισμό ραντεβού στα φαρμακεία θα παρασχεθούν άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί