Βενιζέλειο: Όταν ο “γαλάζιος” διοικητής – μαιευτήρας κάνει bullying δημόσια σε έγκυο με σοβαρό πρόβλημα υγείας! (εικόνα)

Ίσως δε χρειάζεται καμιά άλλη αναφορά. Απλά κάποιος να διαβάσει την ανάρτηση της γυναίκας από τη σελίδα παραπόνων του Βενιζελείου. Η ανάρτηση υπάρχει από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020 και ουδείς ποτέ απάντησε για το bullying του γαλάζιου διοικητή του νοσοκομείου (ο ίδιος είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος…) σε μια έγκυο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας εκείνη τη στιγμή. Κι εκείνος, αντί για βοήθεια (η ειδικότητα του, επαναλαμβάνουμε, είναι…) συνέχιζε να τη… φοβερίζει και να την διαπομπεύει! Και να της λέει το γνωστό και ανήθικο “ξέρει ποιός είμαι εγώ;”

Απλά διαβάστε την ανάρτηση, λέει πολλά σε σχέση με τα τι και τα πώς στο Βενιζελειο…

Ό,τι κι αν συνέβη στη συνέχεια, ακόμα κι αν ζήτησε συγγνώμη (…) ο κυρ διοικητής, καμιά αξία δεν έχει, όταν πουλάς την εξουσία σου σε μια ασθενή έγκυο, σε δημόσια θέμα…

Ντροπή, κυρ διοικητή…

Ν.Α.

Δείτε σχετικά: Βενιζέλειο: Άνθρωποι πεθαίνουν από covid, οι υγειονομικοί δίνουν μάχες με αυτοθυσία και το παρεάκι συνεχίζει τα ρουσφέτια του…

Βενιζέλειο: Παρακολουθήσεις και απειλές για να κλείσουν στόματα!- Οι φωνές της διευθύντριας… για το ποιο είναι το σόι της!

 Βενιζέλειο: Το “μαγαζάκι” του “άριστου” διοικητή και της παρέας των… Νικολήδων! – Τα όσα “θαυμαστά” συμβαίνουν

Βενιζέλειο: Μετά την παγωμάρα από τις αποκαλύψεις, τώρα άρχισαν οι απειλές στο Candiadoc!

Κρήτη: Γαλάζιοι διοικητές νοσοκομείων σε ρόλο… Πουαρό!- Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα αλλά ποιος τα διαρρέει!

Το μάθαμε κι αυτό: Ο “άριστος” διοικητής του Βενιζελείου θεωρεί… ύποπτων συμφερόντων την κριτική του Candiadoc!

Καταγγελία εργαζομένου στο Βενιζέλειο: Αλλάζουν σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές!

Το «πάρτι» στο Βενιζέλειο συνεχίζεται: Νέα καταγγελία εργαζόμενης του νοσοκομείου

Σχετικά Άρθρα

4 Thoughts to “Βενιζέλειο: Όταν ο “γαλάζιος” διοικητής – μαιευτήρας κάνει bullying δημόσια σε έγκυο με σοβαρό πρόβλημα υγείας! (εικόνα)”

  1. Νίκος Παπαδάκης

    αναδεικνύει

  2. Νίκος Παπαδάκης

    το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις το αναδυκνείει τέλεια το άσμα του Παπακωνσταντίνου που προειδοποιεί ότι θα έρθουν άλλα ζώα

  3. Αερικό

    Ποια ΥΠΕ να εκφραστεί; Τα ίδια και χειρότερα κάνει κι αυτή. Μάλλον πρέπει όλοι μαζί να πάνε σπίτια τους!

  4. Μαρια Νικολοπουλου

    Ρε παιδια , σαν πολλα δεν μαζευονται; ποσο πρεπει ακομα να περιμενουν στην 7η ΔΥΠΕ και στο υπουργειο για να προσωρησουν στην αντικατασταση του κυριου Τερζακη;
    Δεν γνωριζω αν ολα οσα γραφονται ειναι αληθεια, ξερω ομως οτι εχει “καταφερει” να διχασει τους εργαζομενους και να εργαζονται εντονα δυσαρεστημενοι….
    Νομιζω οτι σιγα σιγα πρεπει να παει σπιτι του για το καλο του Βενιζελειου.
    Εχουν εκφραστει η 7η ΔΥΠΕ και το υπουργειο;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί