Δημοσκόπηση Marc: Fake news από Άδωνι Γεωργιάδη και Μπογδάνο

Ο βουλευτής της ΝΔ στην ιστοσελίδα της συζύγου του πρόσθεσε 3 ποσοστιαίες μονάδες στη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να το διαδώσει

Η τηλεόραση του ALPHA παρουσίασε την Τετάρτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc. Μόνο που η πτώση της διαφοράς μέσα σε δυο μήνες μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Έτσι στην ιστοσελίδα του meaculpa (σ.σ το 2019 την μεταβίβασε στη σύζυγό του) παρουσίασε τη δημοσκόπηση με τίτλο «Μπροστά με 18,6% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ».

MEACULPA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
screenshot meaculpa

Μόνο που το ποσοστό αυτό το είχε η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της Marc στις 13 Ιανουαρίου 2021 ενώ στη νέα δημοσκόπηση έχει χάσει 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Η επιλογή του fake τίτλου και του fake γραφικού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κείμενο στο οποίο αναφέρονται τα σωστά ποσοστά με τη συνοδεία των σχετικών πινάκων όπου φαίνεται καθαρά ότι η διαφορά των 18,6 μονάδων είναι από τη δημοσκόπηση της 13/01/2021.

MARC ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εννοείται ότι την ανάρτηση του meaculpa με τον fake τίτλο, έσπευσε να κάνει retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το fake news της ανάρτησης του επεσήμαναν αμέσως σε σχόλιά τους οι χρήστες του twitter.

Και βέβαια ο υπουργός Ανάπτυξης ούτε αυτή τη φορά, όπως και με την παραποιημένη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι λάθος.

Ο πανικός βλάπτει αλλά φαίνεται για τον Άδωνι Γεωργιάδη εκείνο που μετράει είναι η «καριέρα» που θα κάνει ο fake τίτλος στο διαδίκτυο. Ίσως γιατί υπολογίζει ότι δεν θα είναι πολλοί εκείνοι που θα κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τι γράφει μέσα το κείμενο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί