ΚΚΕ: «Να σταματήσουν οι πιέσεις στα αθλητικά σωματεία μπροστά στις εκλογές»

Θέση για τις καταγγελίες σχετικά με τις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών πήρε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με γραπτή του δήλωση.

Οι καταγγελίες αυτές προς το ΚΚΕ γίνονται από ανθρώπους αθλητικών σωματείων και αφορούν πιέσεις και εκβιασμούς, που δέχονται  από κυβερνητικούς παράγοντες για τις επικείμενες εκλογές στις αθλητικές Ομοσπονδίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Αυτό το διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες καταγγελιών από ανθρώπους των αθλητικών σωματείων για πιέσεις και εκβιασμούς, που δέχονται από κυβερνητικούς παράγοντες, προκειμένου να υποστηρίξουν τους εκλεκτούς της κυβέρνησης στις αρχαιρεσίες που διεξάγονται στις Αθλητικές Ομοσπονδίες.

Αυτό καταγράφηκε ήδη στις Ομοσπονδίες που έχουν ολοκληρώσει τις εκλογές και απ’ o, τι φαίνεται θα κορυφωθεί, όσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ιδιαίτερα η ηλεκτρονική ψηφοφορία ευνοεί τέτοιου είδους παρεμβάσεις, αφού από την αρχή έχει καταγγελθεί ότι ως διαδικασία δεν είναι αδιάβλητη.

Καλούμε την κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να σταματήσουν εδώ και τώρα τις πιέσεις και τις παρεμβάσεις στους εκλέκτορες των σωματείων, ώστε να εκφράσουν ανεμπόδιστα τη θέληση των σωματείων τους, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί