Καταγγελίες για κορονοπάρτι Αμερικανών στρατιωτών στη Σούδα (Βίντεο)

Την ίδια ώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υποχρεώνεται σε ένα ασφυκτικό και πολύμηνο lockdown υπό τον φόβο εξουθενωτικών προστίμων

Προκαλούν αμερικανοί στρατιώτες διασκεδάζοντας χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προφύλαξης στη Σούδα σε μια χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υποχρεώνεται σε ένα ασφυκτικό και πολύμηνο lockdown υπό τον φόβο εξουθενωτικών προστίμων.

Τα μάτια της κυβέρνησης Μητσοτάξη βεβαίως δε φτάνουν μέχρι τη Κρήτη. Φτάνουν μόνο μέχρι τα παγκάκια των πλατειών που ξεκουράζονται οικογένειες και τα πάρκα όπου αθλούνται νέοι και νέες.

Έκθετες οι αρχές που φαίνεται πως παρακολουθούν μέχρι και τα… σχόλια χρηστών στο facebook αλλά βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τα αγνοούν παραδειγματικά!

Όπως τονίζει η σελίδα «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» όλο το περιεχόμενο είναι δημόσιο στο Instagram. Αρκεί μια αναζήτηση στο Instagram μέσω περιοχής «Souda Bay, Παραλία Σούδας, Σούδα Χανίων» και θα δείτε όλο (το πολλές φορές αηδιαστικό) περιεχόμενο από τα πάρτυ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί