Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Αττικής έδιωξε τον ΣΚΑΪ από το φαρμακείο του, αντιδρώντας στην προπαγάνδα του (βίντεο)

Έξω από το φαρμακείο του πέταξε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Σε έξαλλη κατάσταση ο Κώστας Λουράντος τα είπε ένα χεράκι στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο κεντρικό δελτίο του σταθμού χθες το βράδυ.

Τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη της κουβέντας όταν η εκπομπή του ΣΚΑΪ συνδέθηκε ζωντανά με το φαρμακείο του Κ. Λουράντου για να συζητήσουν σχετικά με τα self tests. Μάλιστα, ο Δ. Οικονόμου σχολίαζε γελώντας ότι ο κ. Λουράντος έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα και μιλάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους.

Γρήγορα όμως, τα γέλια στο πλατό κόπηκαν και αντικαταστάθηκαν από έντονη αμηχανία.

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ – για να μην πω τίποτα άλλο –  για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις» ξεκίνησε την παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΦΣΑ, κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό για τις απόψεις που ακούστηκαν χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε ποιον αναφερόταν συγκεκριμένα.

«Όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» επιχείρησε να τον διακόψει ο Δ. Οικονόμου.

«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».

Ο Κ. Λουράντος ανέφερε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής», ότι είναι ανάξιος, ότι δεν συμμετέχει και υπογράμμισε: «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες».

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που δεν είπα και να πάτε τη συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς» υπογράμμισε για να καταλήξει διώχνοντας την κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή. Χθες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Ντροπή σας. Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας» ήταν η τελευταία κουβέντα του προέδρου του ΦΣΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί