Ξεκίνησε ξανά η λειτουργία της δημοτικής πισίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο

Στην επαναλειτουργία της δημοτικής πισίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, προχώρησαν την Δευτέρα 22 Μαρτίου ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού, μετά την αναβάθμιση των αντλιών θερμότητας του κολυμβητηρίου και την επανέναρξη λειτουργίας των κολυμβητηρίων σε όλα την χώρα για αθλητές και υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ. 

Η πισίνα ξεκίνησε την  λειτουργίας της με  διεθνείς αθλητές  συλλόγων της πόλης που έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα επίλεκτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίοι μέχρι και σήμερα έπρεπε να μετακινούνται στο Ρέθυμνο για την κάλυψη των προπονητικών τους αναγκών. 

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να σταλεί από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης – Ρόδου (ΠΕΚΥΚΡ) το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών και master αθλητών καθώς επίσης αναμένεται επιπλέον το πρόγραμμα και από τους  αθλητικούς συλλόγους ΑΜΕΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά:  «Με χαρά προχωρούμε στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Παγκρήτιο, μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών παρεμβάσεων στο υδραυλικό σύστημα και την αναβάθμιση της αντλίας θερμότητας η οποία επιχορηγήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του έργου μας και ευχόμαστε σύντομα να γυρίσουμε στην κανονικότητα ώστε όλοι οι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι να χαρούν ξανά τις ποιοτικές υπηρεσίες του δημοτικού κολυμβητηρίου» 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί