7η ΥΠΕ Κρήτης: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε ΤΟΜΥ

Εγκρίθηκε η υπ’ αριθ.πρωτ. Γ.Π. οικ. 17850/ 19-03-2021 προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα  «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες». 

Η προκήρυξη – πρόσκληση αφορά στην πλήρωση θέσεων σε  ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό σε όλες τις Τοπικές Ομάδες Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την 29/03/2021 και ώρα 09:00 και λήγει την 12/04/2021 και ώρα 23:59 . Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο (https://tomy.moh.gov.gr).

Αναφορικά με τον τρόπο υποβολής της αίτησης, τις θέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να αντληθούν από στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.Πε Κρήτης στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.hc-crete.gr/πολιτης/νεα-ανακοινωσεις/προκηρυξη—προσκληση-εκδηλωσης-ενδιαφεροντος-για-προσληψη-προσωπικου-με-συμβαση-ιδοχ-για-τα-τομυ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί