“Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν”

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτακη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοιδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογραφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ», σημειώνει.

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν.

Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτακη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι», καταλήγει. 

Δείτε: Έτσι κάνουν τα ανελεύθερα καθεστώτα: Ένταλμα σύλληψης κατά του Βαξεβάνη, ενώ η ΕΛΑΣ ακόμα “ψάχνει” τους καταδικασμένους νεοναζί

Ο φόβος που προσπαθούν να επιβάλλουν ας επιστρέψει στους ίδιους: ιδού η λίστα για την οποία θέλουν να συλλάβουν τον Βαξεβάνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί