Ο φόβος που προσπαθούν να επιβάλλουν ας επιστρέψει στους ίδιους: ιδού η λίστα για την οποία θέλουν να συλλάβουν τον Βαξεβάνη

Την ώρα που η δημοκρατία μοιάζει να εκλείπει εξαιτίας –ανάμεσα σε άλλα – της αυθαιρεσίας των οργάνων της τάξης και την αλλεπάλληλη βίαιη καταστολή που δέχονται πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα, η ΕΛΑΣ, το μέσο της επίτευξης του δόγματος νόμος και τάξη που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιδιώκει τη φίμωση του Τύπου επικαλούμενη μάλιστα την… ελευθεροτυπία αλλά και την ίδια τη δημοκρατία.

Επειδή ο φόβος που προσπαθούν να επιβάλλουν πρέπει να επιστρέψει στους ίδιους, το Candiadoc αναδημοσιεύει τη λίστα με τα ονόματα των αστυνομικών που έστειλαν το εξώδικο, με βάση τη δημοσιοποίηση των οποίων ο Κώστας Βαξεβάνης αντιμετωπίζει από τη νύχτα ένταλμα σύλληψης.

Δείτε: Έτσι κάνουν τα ανελεύθερα καθεστώτα: Ένταλμα σύλληψης κατά του Βαξεβάνη, ενώ η ΕΛΑΣ ακόμα “ψάχνει” τους καταδικασμένους νεοναζί

Επειδή φαινόμενα ανάλογα έχουμε ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν κι εμείς εδώ στο Candia και ζούμε διαρκώς το κυνηγητό, στεκόμαστε δίπλα στις ελεύθερες φωνές, με κάθε τρόπο, και είμαστε εδώ, με γνωστή διεύθυνση.

Δείτε: Τον Α. Ανδρικάκη αναζητά η αστυνομία, μετά από καταγγελία Αυγενάκη ότι “έθιξε τους παράγοντες του ναι”!

Δείτε τα ονόματα των 19 από τους 22 αστυνομικών που έστειλαν εξώδικο στον Κ. Βαξεβάνη αλλά, κατά την εισαγγελία, είναι… παράνομη η δημοσιοποίηση των ονομάτων από τον δημοσιογράφο!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο φόβος που προσπαθούν να επιβάλλουν ας επιστρέψει στους ίδιους: ιδού η λίστα για την οποία θέλουν να συλλάβουν τον Βαξεβάνη”

  1. μελίτακες φτερωτοί

    Απόσπασμα από υπαλλήλους και αστυνομικό μας κάλεσαν παραμονή 25ης Μαρτίου στα γραφεία τους σε ένα ραντεβού – παγίδα που είχε ως μοναδικό σκοπό τον εκφοβισμό και τον εξευτελισμό μας. Ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα… Στο τέλος μας απείλησαν ότι αν μιλήσουμε θα το μετανιώσουμε. Προσπαθούμε ακόμα να ξεπεράσουμε το σοκ αυτής της τόσο άνανδρης και απάνθρωπης επίθεσης από εκπροσώπους του κράτους που ως συνήθως θα μείνουν ατιμώρητοι. Καλά το έλεγε μια φίλη μου πολύ φιλοσοφημένη. Δώσε φτερά στο μελίτακα και θα πετάξει. Μας επιτέθηκαν μυρμήγκια φτερωτά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί