Η έναρξη της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο (βίντεο)

Ξεκίνησε πριν λίγο η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Δείτετην έναρξη

Η ανανέωση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Ηράκλειο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με την πραγματοποίηση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης, σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον υγειονομικής κρίσης και σκληρού lockdown, αλλά και των σοβαρών επιπτώσεων που έχουν επιφέρει στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου, εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, η ανασύνταξη των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία όχι μόνο δεν θα μπορούσε να ματαιωθεί αλλά κρίνεται περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά. Και αυτό διότι όχι μόνο οι οργανωμένες δυνάμεις του κόμματος στο Ηράκλειο έχουν υπερδιπλασιαστεί, στο πλαίσιο της διεύρυνσης που συνεχίζεται εντατικά, αλλά και επειδή τα αδιέξοδα που δημιουργεί καθημερινά η κυβέρνηση της ΝΔ, με τις επιλογές της, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού στον δημοκρατικό κόσμο της Αριστεράς, ο οποίος οφείλει να είναι σε ετοιμότητα για να ανασύρει, για μία ακόμα φορά, τη χώρα και τον ελληνικό λαό από τον κατήφορο στον οποίο οδηγούν οι νεοφιλελεύθερες, δεξιές πολιτικές.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα να διασφαλιστούν οι απαραίτητες υγειονομικές συνθήκες για την προστασία των μελών, η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου διαδικτυακά, μέσω τηλεδιάσκεψης. Ήδη εξάλλου, με τον ίδιο τρόπο και με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα οι συνελεύσεις σε όλες τις κατά τόπους οργανώσεις του κόμματος στο νομό Ηρακλείου και αναδείχθηκαν οι 366 αντιπρόσωποι της Συνδιάσκεψης.

Οι εργασίες της διήμερης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα αρχίσουν στις 10 το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής 21 Μαρτίου.

Η έναρξη των εργασιών, με τους χαιρετισμούς φορέων του Ηρακλείου και την πολιτική εισήγηση της βουλευτού, τομεάρχη Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα αναμεταδοθεί ζωντανά (μέσω livestreaming) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Youtube, από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Facebook, από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα ακολουθήσει της Συνδιάσκεψης και θα διεξαχθεί το διήμερο 26 – 27 Μαρτίου, στα 11 εκλογικά τμήματα που έχουν οριστεί σε όλο το νομό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί