Κρήτη: Πούλησε μέσω facebook αυτοκίνητο που… δεν υπήρχε!

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε μέσω διαδικτύου στην Κρήτη. Συνελήφθη μια γυναίκα, που πούλησε μέσω του facebook αυτοκίνητο που… δεν υπήρχε και εισέπραξε 2.00 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε χθες (19.03.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου υπόθεση απάτης η οποία διαπράχθηκε μέσω διαδικτύου. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ημεδαπή κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, την 18.03.2021 άγνωστος δράστης παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αναρτώντας αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με πώληση αυτοκίνητου, κατάφερε να πείσει τον παθόντα να του καταβάλει σε λογαριασμό που του υπέδειξε, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στην ημεδαπή. Κατόπιν παραγγελίας της ανωτέρω Υπηρεσίας στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας Ηλείας, χθες (19.03.2021) εντοπίστηκε  και συνελήφθη η ημεδαπή ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της όπου βρέθηκε τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων με στοιχεία ανάληψης αφαιρεθέντος πόσου που  κατέθεσε ο παθόντας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί