«ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ…άξιες λόγου» – Πραγματοποιήθηκε η 1η Διαδικτυακή Εσπερίδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαρτίου, η 1η Διαδικτυακή Εσπερίδα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου Διαδραστικών Ομιλιών «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ … άξιες λόγου». 

Στην Συνάντηση συμμετείχαν ως ομιλητές, η  Ασπασία Παπαδοπεράκη – Γλύπτρια, Συγγραφέας & Σκηνογράφος, ο Μίλτος Λογιάδης – Διευθυντής Ορχήστρας, Καθηγητής Μουσικών Σπουδών Ιονίου Παν/μίου, Καλλιτεχνικός Δ/ντής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου και η  Μαρία Παπαδοπούλη – Καθηγήτρια Επιστήμης Υπολογιστών Παν/μίου Κρήτης, Συνεργαζόμενο Μέλος ΔΠΕ – ΙΤΕ.

Με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου & Προέδρου της Δ.ΕΠ.ΙΣ.  Ρένας Παπαδάκη Σκαλίδη, των ομιλητών και των συμμετεχόντων, αναπτύχθηκε ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση. Μέσα από την κατάθεση της προσωπικής τους διαδρομής, τις προσωπικές και κοινωνικές αξίες, που πρεσβεύουν καθώς και τις   δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν για την επίτευξη των στόχων τους, ανέδειξαν τους διαφορετικούς ρόλους  και θέσεις των ατόμων στην κοινωνία αλλά και το πόσο αναγκαία είναι η ισότητα μεταξύ των φύλων.  

Οι εκδηλώσεις της Δ.ΕΠ.ΙΣ., που θα συνεχιστούν, στοχεύουν στην καταπολέμηση των διακρίσεων, στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ενάντια σε κάθε μορφή βίας και στην ενδυνάμωση κάθε ανθρώπου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη θέληση για προσωπική, κοινωνική ανάπτυξη & δημιουργία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί