Σεμινάριο «Ισπανικά στον Τουρισμό» από το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Σεμινάριο «Ισπανικά στον Τουρισμό» διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το οποίο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα ισπανικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δια ζώσης, σε αίθουσα του ΚΕΚ (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες)  ή εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, ενώ όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας, η διαχείριση προφορικού ή γραπτού διαλόγου, η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας, η επικοινωνία με πελάτες ή συνεργάτες στον τουρισμό, σ΄ ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης της ισπανικής γλώσσας.

 Ενότητες:

•Βασικές γνώσεις γραφής, ανάγνωσης και γραμματικής

•Χαιρετισμοί, κύριες εκφράσεις 

•σωστή διαχείριση του καθημερινού τυπικού και άτυπου λόγου 

•Πληροφορίες και περιγραφή ξενοδοχείων με τις υπηρεσίες που προσφέρουν

•Κατανόηση προγραμμάτων και τουριστικών κειμένων 

•Διαχείριση επαγγελματικού λεξιλογίου σε ξενοδοχεία 

•Διαχείριση επαγγελματικού λεξιλογίου σε χώρους εστίασης

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες, Δευτέρα και Τετάρτη 05/04/21 έως 10/05/21 18:00-20:30.

Το κόστος του προγράμματος είναι 140 €*  ανά συμμετοχή  

*10% έκπτωση σε ανέργους και φοιτητές και ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση του σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

*Με την απόκτηση της κάρτας “katartisi plus” έχετε  ετήσια απεριόριστη πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Μάθετε περισσότερα στο www.katartisi.gr

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Nέα Αλικαρνασσός

Εισηγήτρια: Δέσποινα Καντικάκη, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια της Αθήνας και του Ηρακλείου και έχει λάβει μέρος στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ως εξετάστρια προφορικού λόγου της ισπανικής γλώσσας. Εργάστηκε ως Διδάσκουσα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα φορέας του οποίου υπήρξε η ‘’Αλληλεγγύη Κρήτης’’. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Διπλωματούχος Ξεναγός προσφέροντας υπηρεσίες σε πολυάριθμα γκρουπ της Ισπανίας και των λοιπών ισπανόφωνων χωρών.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί