Ο.Α.Κ. και Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα ανανέωσαν την συνεργασία τους για ένα ακόμη έτος

Την απρόσκοπτη συνέχιση της συνεργασίας τους, επισφράγισαν την Πέμπτη 18/03/2021 ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.) και ο  Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Δυτικού Αποκόρωνα. Οι κύριοι Άρης Παπαδογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. και Γιάννης Σπανουδάκης Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β Δυτικού Αποκόρωνα,   υπέγραψαν την ανανέωση – για ένα ακόμη έτος – της μεταξύ τους σύμβασης, για  την διαχείριση του νερού, από τις πηγές που βρίσκονται εντός των ορίων ευθύνης του εν λόγω Τ.Ο.Ε.Β.

Στα πλαίσιο της παραπάνω συμφωνίας, θα υλοποιείται καθημερινά από τον Ο.Α.Κ. Α.Ε. η παρακολούθηση και καταγραφή των ποσοτήτων νερού που καταλήγουν  από τις δικές του εγκαταστάσεις παροχής ύδατος στις εγκαταστάσεις παροχής ύδατος του Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα  και πιο συγκεκριμένα

  • Στη δεξαμενή άρδευσης Νιού Χωριού
  • Στη δεξαμενή άρδευσης Μεγάλων Χωραφιών και κατευθείαν στο δίκτυο άρδευσης του Τ.Ο.Ε.Β.

Η παροχή νερού θα προέρχεται από τις πηγές Αρμένων, Στύλου (ποταμός Κοιλιάρης) και από τις πηγές Ζούρμπου

«Η συνεργασία του Ο.Α.Κ. με τον Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα, μετράει χρόνια και χαρακτηρίζεται τόσο παραγωγική όσο και εποικοδομητική. Η διαχείριση των νερών,  αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του «οργανισμού» και είναι μια σύνθετη διαδικασία η οποία στηρίζεται πάνω στη συνεργασία με τους κατά τόπους Τ.Ο.Ε.Β. Είναι χαρά για όλους μας, να συμπράττουμε με τέτοιους συνεργάτες», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιαννης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί