Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Τους παρέδωσαν λάθος νεκρό (Βίντεο)

«Άλλη οικογένεια έθαψε τον πατέρα μου»

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη όταν μια αλληλουχία λαθών έστειλε λάθος νεκρούς σε δύο οικογένειες. Μάλιστα όπως μεταδίδει το Mega, η μια οικογένεια δεν κατάλαβε το παραμικρό κηδεύοντας κανονικά ένα παντελώς άγνωστο άνθρωπο.

Οι δύο νεκροί άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος με διαφορά δύο ημερών. Στις 8 Μαρτίου υπέκυψε ο 77χρονος και δυο μέρες μετά ο 83χρονος. Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών πήγαν να παραλάβουν τη σορό του 83χρονου, άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, αφού μπροστά τους είχαν τελικά τη σορό του 77χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δεύτερο γραφείο κηδειών που εμπλέκεται, εκείνο που μετέφερε τη σορό του 83χρονου, ο οποίος κηδεύτηκε από άλλη οικογένεια, αποποιείται κάθε ευθύνη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη διοικητική έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους του διπλού λάθους που προκάλεσε αναστάτωση.

«Δεν μπορέσαμε να τον θάψουμε όπως του άξιζε»

«Μόλις με πήραν από το γραφείο τελετών το δικό μας. Υποψιάστηκα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου τώρα ότι τον είχαν θάψει τον πατέρα μου με άλλο όνομα. Μου άνοιξαν να δω, βλέπω τον άλλο τον νεκρό. Στην ουσία ήταν δύο άτομα μέσα, ένας πατέρας μου και ο άλλος ο θανών, ο οποίος είχε βραχιολάκι στο χέρι που έγραφε το όνομά του, δεν έγραφε το όνομα του πατέρα μου να πω ότι μπερδεύτηκαν. Υπήρχε και στον πατέρα μου βραχιολάκι, όπως ισχυρίστηκε το γραφείο τελετών, μου έλεγαν ότι είχαν το ίδιο όνομα και μπερδεύτηκαν» είπε, μεταξύ άλλων, ο γιος του 83χρονου, Θεόδωρος Κογιανάκης μιλώντας στο Mega.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί