Μπουτς: Γλέντι στο twitter με τις «μπότες» του Άδωνη (Βίντεο)

Στις ελληνικές «τάσεις» το λάθος του Υπουργού Ανάπτυξης

Για αγορασμένα «μπούτς» που αξιοποιούνται στη δημιουργία επίπλαστης εικόνας σχετικά την κυβέρνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ΣΥΡΙΖΑ, μπερδεύοντας σαφώς την αγγλική λέξη bots, δηλαδή μηχανικές εφαρμογές που πολλαπλασιάζουν τους ακολούθους ενός χρήστη ή τις αντιδράσεις σε μια δημοσίευση με τα γνωστά… υποδήματα. Φυσικά αυτό εμπίπτει στη νέα γραμμή της κυβέρνησης, που χάραξε πρόσφατα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για στοχοποίηση της αξιοπιστίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσε έδρεψε φυσικά ο υπουργός καθώς αφενός το λεκτικό του ατόπημα έγινε αμέσως τάση στο twitter αφετέρου ήταν αρκετοί οι χρήστες που αναζήτησαν σε αξιόπιστες πλατφόρμες πόσους τέτοιους ακολούθους έχει ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης και από ότι δείχνουν οι σχετικές εικόνες είναι αρκετοί.

Είναι σαφές πως η ελευθερία της διακίνησης πληροφοριών πολλές φορές προκαλεί αλλεργία σε μια κυβέρνηση η οποία έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στην επιμέλεια της εικόνας της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μπουτς: Γλέντι στο twitter με τις «μπότες» του Άδωνη (Βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Φωνάζει ο Γεωργιάδης και δικαίως. Αγωνίζεται ο φουκαράς, μη και του πάρουν το έσχατο έδρανο, μετερίζι των “ΒΟΘΡΕΙΩΝ” που με τόσο μόχθο, επιμέλεια και πείσμα έχει δημιουργήσει με την παρουσία του στον “χαβουζικό πολιτικό” του μικρόκοσμο! Δεν είναι να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά… Είναι για λύπηση ο κακομοίρης!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί