Το «πάρτι» στο Βενιζέλειο συνεχίζεται: Νέα καταγγελία εργαζόμενης του νοσοκομείου

“Καθημερινά και αιφνιδίως το νοσηλευτικό προσωπικό καλείται να πάει στην κλινική covid για πρωινή ή απογευματινή βάρδια και την επόμενη μέρα να γυρίσει κανονικά για βάρδια στη κλινική του. Στέλνονται καθημερινά νοσηλευτές ακόμα και από τις κλινικές με ευπαθείς ομάδες ( Αιματολογική, Ογκολογική ΜΕΝΝ )”

Σε μία νέα καταγγελία προχώρησε εργαζόμενη του Βενιζελείου, στον απόηχο των συνεχών αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών που έχει φέρει στο φως το Candiadoc.

Δείτε: Βενιζέλειο: Το “μαγαζάκι” του “άριστου” διοικητή και της παρέας των… Νικολήδων! – Τα όσα “θαυμαστά” συμβαίνουν

Βενιζέλειο: Μετά την παγωμάρα από τις αποκαλύψεις, τώρα άρχισαν οι απειλές στο Candiadoc!

Κρήτη: Γαλάζιοι διοικητές νοσοκομείων σε ρόλο… Πουαρό!- Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα αλλά ποιος τα διαρρέει!

Το μάθαμε κι αυτό: Ο “άριστος” διοικητής του Βενιζελείου θεωρεί… ύποπτων συμφερόντων την κριτική του Candiadoc!

Κρούσματα κορονοϊού κλείνουν την Αιματολογική του Βενιζελείου

Ασθενής που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο βρέθηκε με κορονοϊό

Συνεχίζεται η ενδονοσοκομειακή διασπορά στο Βενιζέλειο: 4 θετικά κρούσματα covid και στην Καρδιολογική Κλινική

Βενιζέλειο: Αναβάλλονται προγραμματισμένα χειρουργεία – «Lockdown» στο νοσοκομείο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην καρδιολογική κλινική

Καταγγελία εργαζομένου στο Βενιζέλειο: Αλλάζουν σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές!

Με επιστολή της η εργαζόμενη επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που έχουν γίνει εδώ και καιρό για τις τραγικές συνθήκες που λειτουργεί το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει,ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται στα πρόθυρα να ανοίξει και 4η κλινική covid , η διοίκηση κωφεύει στα ολοένα και περισσόερα αιτήματα κυρίως του Ιατρικού αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού για μόνιμο προσωπικό στις κλινικές covid και όχι εκ περιδρομής, ώστε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση των περιστατικών.

Μάλιστα, όπως και στην προηγούμενη καταγγελία εργαζόμενου, επιβεβαιώνει το εξοργιστικό και γεγονός ότι σε καθημερινό επίπεδο και αιφνιδίως το νοσηλευτικό προσωπικό καλείται να πάει στην κλινική covid για πρωινή ή απογευματινή βάρδια και την επόμενη μέρα να γυρίσει κανονικά για βάρδια στη κλινική του!!

Δείτε αναλυτικά, την επιστολή της εργαζομένης του νοσοκομείου:

Καλημέρα ειμαι εργαζόμενη του Βενιζελείου και θέλω να καταγγείλω τα παρακάτω:

Το πάρτι στο Βενιζέλειο συνεχίζεται….Ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται στα πρόθυρα να ανοίξει και 4η κλινική covid , η διοίκηση κωφεύει στα ολοένα και περισσόερα αιτήματα κυρίως του Ιατρικού αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού για μόνιμο προσωπικό στις κλινικές covid και όχι εκ περιδρομής, ώστε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση των περιστατικών.

Το ίδιο ισχύει και με την νοσηλευτική υπηρεσία που μετά την ανάληψη καθηκόντων των νέων τομεαρχών τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια και αυξάνονται.

Καθημερινά και αιφνιδίως το νοσηλευτικό προσωπικό καλείται να πάει στην κλινική covid για πρωινή ή απογευματινή βάρδια και την επόμενη μέρα να γυρίσει κανονικά για βάρδια στη κλινική του. Στέλνονται καθημερινά νοσηλευτές ακόμα και από τις κλινικές με ευπαθείς ομάδες ( Αιματολογική, Ογκολογική ΜΕΝΝ ).

Για ποια διασπορά συζητάμε μετά; Την ίδια ώρα που κάποιο απο το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο συμβασιούχο, όσο και μόνιμο, βρίσκονται με αποφάσεις της διοίκησης και των νέων τομεαρχών προστατευμένοι σε θέσεις γραμματέων, στα Τακτικά Ιατρεία ,σε τμήματα αποθήκης και διαχείρισης υλικού και όχι μάχιμοι να συνεισφέρουν στις κλινικές covid και εν γένει στις ανάγκες του νοσοκομείου. Σας ευχαριστώ για το χώρο που μας δίνεται να ακουστεί η άποψή μας.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Το «πάρτι» στο Βενιζέλειο συνεχίζεται: Νέα καταγγελία εργαζόμενης του νοσοκομείου”

  1. Πολίτης

    Μέχρι πότε η διαμάχη κορυφής θα σπιλώνει το Νοσοκομείο;
    Ας παρέμβει το κόμμα τους να τους μαζέψει εκτός και αν είναι οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης του Βενιζέλειου.

  2. Υποδυπεαρχης

    Μόνιμα διορισμένη νηλεύτρια ΜΕΘ αποσπασμένη σε διοικητική θέση ακολουθεί υψηλόβαθμο διοικητικό μετακλητο στέλεχος σε απόσταση ενός μέτρου.
    Δίκιο έχει η συνάδελφος.
    Φωτογραφιστε τους όλους να δούμε…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί