Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη σχετικά με τα rapid test

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη σχετικά με τα rapid test:

“Στην εξοργιστική κοροϊδία από την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, δυστυχώς με κόστος ανθρώπινες ζωές, ανέλαβε ρόλο και η περιφερειακή αρχή. Όψιμα ανακάλυψε τον «εμπαιγμό των πολιτών», που ως συνοδοί ασθενών στα νοσοκομεία αναγκάζονται να επιβαρύνονται με το κόστος των rapid test, και ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση αγοράς τους. 

Πρόκειται για μοιρασμένους ρόλους σε κεντρική και περιφερειακή διοίκηση, με την τελευταία να ασκεί δήθεν κριτική. Στην πραγματικότητα επιχειρείται, ξανά, με «μπαλώματα» να κρυφτούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, ενώ το δημόσιο σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση, ως αποτέλεσμα των διαχρονικών πολιτικών που λογαριάζουν περισσότερο το κόστος από την προστασία της υγείας του λαού. 

 Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά η κυβέρνηση, οι διοικήσεις της 7ης ΥΠΕ και των νοσοκομείων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού σε χώρους Υγείας, θα προχωρούσαν σε μαζικά τακτικά επαναλαμβανόμενα τεστ των εργαζομένων στις δομές Υγείας, όπως διεκδικούν Σωματεία εργαζομένων υγειονομικών εδώ και ένα χρόνο. Θα προχωρούσαν σε τεστ όλων των ασθενών, πριν την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Θα προχωρούσαν σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ώστε να σταματήσουν οι μετακινήσεις μεταξύ των τμημάτων τους και των μονάδων COVID, που αυξάνουν τον κίνδυνο διασποράς. Θα εξασφάλιζαν επαρκή στελέχωση σε μόνιμους νοσηλευτές και βοηθούς θαλάμων, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για συνοδούς ασθενών. Θα ενίσχυαν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ώστε να μπορεί να αναλάβει τους προληπτικούς ελέγχους.

Η διοίκηση της περιφέρειας ας πιέσει την  κυβέρνηση για τα παραπάνω,  αντί να συγκαλύπτει την επικίνδυνη αντίληψή της για τη διαχείριση της πανδημίας,  που αφήνει τις δημόσιες δομές Υγείας στο έλεος τους και τον λαό εκτεθειμένο”.  

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη σχετικά με τα rapid test”

  1. Δήμος Σθένης

    Μα αν είχαν την προσοχή τους στην οργάνωση των κλάδων υγείας για την όσο γίνεται πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του ιού και την προστασία της υγείας του λαού πως θα μπορούσαν να ασχοληθούν με διορισμούς ημετέρων, με την καταστρατήγηση αρχών, την “ανακάλυψη” καινοφανών μεθόδων και “κατάλληλου δομικού υλικού” για να χτίσουν το “σύστημά” τους, να διασπαθίσουν το δημόσιο χρήμα, να αυθαιρετούν για να κάνουν “το δικό τους”, να ενισχύουν ημετέρους με πακτωλούς, να φτιάχνουν πετσολίστες, να δίνουν χιλιάδες ευρό για έργα χωρίς διαγωνισμούς, να περνούν νόμους αντισυνταγματικούς και αντιλαϊκούς χωρίς να ντρέπονται, να διορίζουν άλλους αντ’ άλλων σε θέσεις ευθύνης, να γελοιοποιούν κάθε τι που τους στέκει εμπόδιο, να απολύουν αναγνωρισμένους επιστήμονες από θέσεις που επιτυχημένα υπηρέτησαν και να διαπράττουν τα δικά τους πολιτικά εγκλήματα; Είπαμε! Σύστημα Μητσοτάκη! Τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν είστε δα και μπάτσοι τύπου Μπαλάσκα που ομολογεί ο καημένος ότι δεν καταλαβαίνει!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί