ΟΕΒΕΝΗ: Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις και τις επιπτώσεις του COVID-19 στις επιχειρήσεις, μεταξύ του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, της Διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ και εκπροσώπων των Σωματείων μελών της.

Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γ. Καββαθάς, οι Αντιπρόεδροι κκ. Γ. Βαφειαδάκης και Δ. Βαργιάμης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθ. Νικολόπουλος και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κ. Σταυρουλάκης, όπου παρουσίασαν τις θέσεις της Γενικής Συνομοσπονδίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.

Τα μέλη της Διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ και οι επαγγελματίες – εκπρόσωποι των σωματείων της, εξέφρασαν την ανησυχία και τους έντονους προβληματισμούς τους τόσο για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι κλάδοι λόγω των ανεπαρκών μέτρων στήριξης, όσο και για το επικείμενο και αβέβαιο άνοιγμα της αγοράς.

Τέλος ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την απόφαση που έλαβε η Συνομοσπονδία για πανελλαδική κινητοποίηση στις 31 Μαρτίου 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί