Έκκληση αδελφής του Ιάσονα για αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου στη βουλή

To θύμα του τροχαίου ατυχήματος στην είσοδο της βουλής, ο Ιάσονας, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του, κάνοντας έκκληση για μάρτυρες.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μίλησε στο rosa.gr και κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του Ιάσονα και υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη» δήλωσε στη ROSA η αδελφή του θύματος Κατερίνα. «Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» πρόσθεσε.

Βαθιά σοκαρισμένη η οικογένεια του θύματος, κάνει έκκληση μέσα για αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου έξω από τη Βουλή. «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες της Βουλής και θα πρέπει να αναμένουμε από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες να κινηθούν ανάλογα και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί