Προφυλακιστέος ο ένας συλληφθείς για την οπαδική συμπλοκή στην Κρήτη (Βίντεο)

Ελεύθεροι οι υπόλοιποι

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του ενός εκ των συλληφθέντων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που συνεπλάκησαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Πρόκειται για το άτομο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 19χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται -ευτυχώς σε καλύτερη κατάσταση- στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο συγκεκριμένος θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης μέχρι να οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης

Για τους υπόλοιπους συλληφθέντες ισχύουν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια αγώνων, απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους, κλπ.

Η απολογία των κατηγορουμένων διήρκησε πάνω από επτά ώρες, ενώ στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων υπήρχαν και αρκετοί συγγενείς τους.

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών

Γιώργος Φρατζεσκάκης – Δικηγόρος φιλάθλων Παναθηναϊκού

Νότης Ψυλλάκης – Δικηγόρος φιλάθλων Ολυμπιακού

Γιώργος Βεργάκης – Δικηγόρος φιλάθλων Ολυμπιακού

Σε συμπληρωματική δήλωση, η κα Παυλαντωνέα στάθηκε στην δήλωση του κ. Νότη Ψυλλάκη, τονίζοντας…

“Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν αυτοί επί αδίκων τον καβγά, δεν είναι σωστό να γίνονται δηλώσεις ποιος άρχισε πρώτος και ποιος δεύτερος. Όλοι πρέπει να φροντίζουμε ώστε να μην υπάρχει βία σε κανένα χώρο. Η βία των λέξεων πυροδοτεί νέους καβγάδες και συγκρούσεις που θα έπρεπε να έχουμε το ήθος να αποφεύγουμε. Η ειρηνική διάθεσή μας ήταν αυτή που δεν οδήγησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μην παραστούν ως πολιτικοί ενάγοντες κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Μπορούν τα παιδιά αυτά να πορευτούν με αθλητικό πνεύμα και δεν χρειάζονται να γίνονται από τους δικηγόρους εμπρηστικές δηλώσεις, όπως προ ολίγου”.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί