Ένας ειδικός επιστήμονας να ασχοληθεί με τον Γεωργιάδη και γρήγορα!

Διαβάστε τι είπε χθες ο άνθρωπος που είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός του Μητσοτάκη σε κορυφαίο υπουργείο. Τα είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Δείτε: Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα και με δόλο τον ιό για να κρατήσει την Ελλάδα σε καραντίνα

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. – Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να ασχοληθεί με την περίπτωσή του;

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ένας ειδικός επιστήμονας να ασχοληθεί με τον Γεωργιάδη και γρήγορα!”

  1. η μικρή μερίδα

    Ακούσαμε την Πελώνη να δηλώνει “μια μερίδα της κοινωνίας αισθάνεται κόπωση”. Αυτό ήταν κάτι ανάλογο με το “κάποιοι εξαρτώνται από το μισθό τους”. Μάλλον ξέχασε ότι αυτή η μερίδα είναι οι περισσότεροι που άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης και σίγουρα φόβο απώλειας του εισοδήματός τους. Η “μερίδα” που δεν έχει ανάγκη και δεν έχει πρόβλημα είναι η Μπαλατσινού, τα άλλα μοντέλα – σύζυγοι και παιδιά εφοπλιστών, ποιοί ΄άλλοι;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί