Αρχικά διέψευδε, τώρα επιβεβαιώνει ότι εμβολιάστηκε ο πρύτανης κολλητός του Μητσοτάκη, που έβαλε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρύτανης του ΑΠΘ που βρίσκεται στο επίκεντρο για τους χειρισμούς του στο ρεσιτάλ αστυνομοκρατίας στο πανεπιστήμιο, διαψεύδει πως εμβολιάστηκε εκτός σειράς κατά του κορωνοϊού.

Δείτε: Ο εκλεκτός πρύτανης του Μητσοτάκη, που έβαλε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ, εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Σε δήλωσή του, μιλά για ψευδή αναφορά και υποστηρίζει πως μπήκε στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό ως επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Προσθέτει μάλιστα πως η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δηλώνει ακόμα ακόμη πως «η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει».

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το documentonews.gr, που μάλιστα επικοινώνησε χτες με τον πρύτανη, ο οποίος όμως διέψευσε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που εμβολιάστηκε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα στην ερώτηση δημοσιογράφου της αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νικόλαο Παπαϊωάνου του Γεωργίου που εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου, εκείνος απάντησε «όχι» ενώ στην διευκρινιστική ερώτηση με σκοπό την ταυτοποίηση των στοιχείων του αν η μητέρας του ονομάζεται Μαρία μας είπε και πάλι «όχι»;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί