Στο πλευρό των μουσικών οι οικοδόμοι του Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου μέσω της οποίας εκφράζει την συμπαράστασή του στο Σύλλογο Μουσικών  – παράρτημα Κρήτης,  στο διήμερο δράσης στις 13 και 14 Μάρτη, με αφορμή τον ένα χρόνο που παραμένει κλειστός ο χώρος του Πολιτισμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμπαραστέκεται στο Σύλλογο Μουσικών  – παράρτημα Κρήτης,  στο διήμερο δράσης στις 13 και 14 Μάρτη, με αφορμή τον ένα χρόνο που παραμένει κλειστός ο χώρος του Πολιτισμού.

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού και βρισκόμαστε σε ακόμη χειρότερη θέση να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που απειλούν την υγείας μας, αλλά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των οικογενειών μας.

Οι μεγάλοι χώροι δουλειάς, τα εργοστάσια, οι μεγάλες αλυσίδες Super Market, τα μέσα μαζικής μεταφοράς  συνεχίζουν να είναι οι βασικές εστίες υπερμετάδοσης.  

Η Κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα και να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας, αντί να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας, συνεχίζει να επιλέγει να στοχεύει όλους εμάς και να μας κουνά το δάχτυλο «ότι αν αρρωστήσουμε εμείς θα φταίμε». Είναι πολύ βολική μια τέτοια επιχειρηματολογία γιατί έτσι κρύβονται οι τεράστιες ευθύνες που έχουν.  

Ενώνουμε τη φωνή μας και τον αγώνα μας με τους μουσικούς, με εργαζόμενους κι άλλων κλάδων που βιώνουν και αυτοί τα ίδια προβλήματα. 

Ενώνουμε τη φωνή μας και δυναμώνουμε τον αγώνα.

Αυτή είναι η επιλογή μας. Αυτή είναι η απόφαση μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί