Οι ανορθόγραφες κρότου – λάμψης από τους ειδικούς φρουρούς της Κρήτης

Του Πέτρου Κατσάκου

Με μια σκληρή σε περιεχόμενο -όσο και ανορθόγραφη- ανακοίνωση που εξέδωσε η  Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης επιτίθεται με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Γιάννη Ραγκούση με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί φρουροί της Κρήτης, στο κείμενο που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ένωσής τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο βουλευτές έδωσαν «εντολή για αίμα» αναφορικά με τα επεισόδια της Τρίτης, ότι «καλύπτουν αναρχικούς και υποστηρίζουν τρομοκράτες – δολοφόνους».

Μπορεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση να αντιμετωπίστηκε ανεκδοτολογικά λόγω των ορθογραφικών λαθών που έβγαζαν μάτι, αλλά σε μια κανονική χώρα, όπου θα επικρατούσε κανονικότητα, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο γραμματέας της  Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης θα είχαν ήδη κληθεί από τη Δικαιοσύνη αλλά και από τον πολιτικό τους προϊστάμενο ώστε να καταθέσουν τα στοιχεία που τους οδήγησαν να προβούν στη βαριά αυτή καταγγελία για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους βουλευτές του. Γιατί, όσο χάλια σχέση και να έχεις με τη γραμματική, δεν μπορείς να κατηγορείς τον πρόεδρο ενός κόμματος πως έδωσε εντολή να χυθεί αίμα αστυνομικών και να μην καλείσαι να υποστηρίξεις την καταγγελία σου. Δεν μπορεί να ρίχνεις στον δημόσιο διάλογο «κρότου – λάμψης» και να μην δίνεις λόγο σε κανέναν.

Γι’ αυτό λοιπόν οι εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών Κρήτης θα πρέπει άμεσα να καταθέσουν τα στοιχεία με βάση τα οποία προέβησαν στην καταγγελία, ειδάλλως ας πάνε καλύτερα σπίτι τους, ας στρωθούν έναν χρόνο να διαβάσουν και του χρόνου να δώσουν εξετάσεις μήπως και μια μέρα γίνουν κανονικοί αστυνομικοί, από αυτούς που μπαίνουν σε σχολή, εκπαιδεύονται και βγαίνουν στον δρόμο για να προστατεύουν τον πολίτη.

Από την “Αυγή”

Δείτε επίσης: “Ο Τσίπρας θέλει αίμα, καλύπτει τρομοκράτες – δολοφόνους”! -Χυδαία ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Χ. Σπίρτζης: Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εμπρηστική ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

«Τα ψεύδη που ούτε τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη δεν θα τολμούσαν να διατυπώσουν, ανέλαβαν να τις εκφράσουν τα “δικά τους παιδιά”»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί