Κρήτη: Οπαδική η συμπλοκή με τραυματία τον 19χρονο – Επτά συλλήψεις

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα βρεθούν το μεσημέρι του Σαββάτου οι επτά -τελικά- συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή που κατέληξε με το μαχαίρωμα ενός 19χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Δείτε: Θύμα επίθεσης με μαχαίρι 19χρονος στην Κρήτη – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Οι επτά οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα, η οποία τους άσκησε κατηγορίες ανά περίπτωση και με βάση την δικογραφία που συντάχθηκε από την Ασφάλεια Χανίων.

Υπάρχουν κατηγορίες για συμμετοχή σε συμπλοκή, παράνομη οπλοφορία, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, και ο 19χρονος που τραυματίστηκε κατηγορείται για συμμετοχή σε συμπλοκή.

Να σημειωθεί ότι ο προβληματισμός στις Αρχές για τον οπαδικό –όπως μετέδωσε το Parakritika.gr– καβγά είναι έντονος, καθώς δεν υπήρξε ποτέ στα Χανιά στο παρελθόν φασαρία για… ποδοσφαιρικές διαφορές που να καταλήξει στο να βγει μαχαίρι και να τραυματιστεί κάποιος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ ο 19χρονος δέχθηκε το μαχαίρωμα επί της οδού Γογονή.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο οπαδός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο είπε στην κατάθεσή του στις Αρχές ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί