Ένας διχαστικός πρωθυπουργός σε αυταρχική παράκρουση

Ότι δεν έχει έρθει για να διχάσει, αλλά για να ενώσει μας υπενθύμισε ο πρωθυπουργός στο προχθεσινό διάγγελμά του. Μόλις 36 ώρες αργότερα τα ορκ του Χρυσοχοΐδη εισέβαλαν σε μια κατάληψη, πέντε ώρες πριν αυτοδιαλυθεί, για να περάσουν σε παιδιά tire ups και να τα πατήσουν με τις αρβύλες στο κεφάλι.

Έτσι, δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, επιστρατεύονται τα πτυσσόμενα κλομπ για να δημιουργήσουν καταστάσεις ιδιαίτερης όξυνσης από το τίποτα. Για να ξεκινήσει νέος γύρος επεισοδίων και έντασης και να κατηγορηθεί μετά ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί μαζικές διαδηλώσεις και διασπείρει τον κορωνοϊό.

Αλλά ο πρωθυπουργός ενώνει. Δεν διχάζει.

Δεν διχάζει ο πρωθυπουργός, που την περασμένη Κυριακή, αντί να ζητήσει μια συγγνώμη και να βάλει τις φωνές στον Χρυσοχοΐδη, κατήγγειλε ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ λέει αστεία εις βάρος της Μαρέβας.

Ο πρωθυπουργός που έβγαλε μια δεξιά συνοικία στους δρόμους και το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι τους μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κολλήσουν.

Ο πρωθυπουργός που προσλαμβάνει μαζικά ακροδεξιούς τραμπούκους και τους εξαπολύει ανεκπαίδευτους επί δικαίους και αδίκους, χωρίς κανένα όριο στην άσκηση βίας, πριν τους εγκαταστήσει με το ζόρι και μέσα στα πανεπιστήμια.

Δεν διχάζει ο πρωθυπουργός που συντηρεί με δημόσιο χρήμα έναν στρατό από ΜΜΕ για να παραποιεί συστηματικά την αλήθεια.

Ο πρωθυπουργός που, για να αφοπλίσει πολιτικά την αντιπολίτευση, έχει βάλει στο στόχαστρο την πανεπιστημιακή κοινότητα και έχει αναθέσει το κράτος δικαίου σε ακροδεξιά δικηγοράκια του κόμματος.

Και που όλα αυτά τα κάνει προκειμένου να μην γίνεται κουβέντα για την εγκατάλειψη των νοσοκομείων, τη γελοιότητα των μέτρων και την οικονομική ασφυξία των ανθρώπων.

Δεν διχάζει, μας είπε ο πρωθυπουργός. Και γελοιοποιήθηκε όσο ποτέ άλλοτε στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ένας διχαστικός πρωθυπουργός σε αυταρχική παράκρουση”

  1. Δήμος Σθένης

    Ναι ρε παιδιά. Όλα αυτά σωστά και δίκαια, αλλά κι ο Πολάκης καπνίζει!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί