Δ. Τζανακόπουλος: Αποχώρησε από εκπομπή της ΕΡΤ μετά από κρεσέντο «γαλάζιου» ευτελισμού (Βίντεο)

«Πάρτε ένα ηρεμιστικό», «κάντε ένα κρύο ντους» και άλλες αντίστοιχες εκφράσεις διατυπώθηκαν από τον Δ. Καιρίδη χωρίς παρέμβαση των δημοσιογράφων.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης ειρωνευόταν επιδεικτικά τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και απεύθυνε σειρά χαρακτηρισμών στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αρχή της συζήτησης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, όπως «ήρθατε πυραυλωμένος», ωστόσο ήταν η τελευταία του τοποθέτηση που οδήγησε στην έκρηξή του και την αποχώρησή του.

«Μαθαίνουμε διάφορα ενδιαφέροντα σήμερα το πρωί, ότι η κατάληψη στην πρυτανεία του ΑΠΘ … οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, γίνονται για τον πτωχευτικό κώδικα», είπε ειρωνικά ο κ. Καιρίδης, προκαλώντας την έκρηξη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που τόνισε ότι αναφέρθηκε στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Στην επανειλημμένη προτροπή του κ. Τζανακόπουλου «μην ειρωνεύεστε διαρκώς» ο κ. Καιρίδης ανταπάνησε στο ίδιο εμφανώς ειρωνικό ύφος «εκτίθεστε», «μαζευτείτε επιτέλους», «πριν πάρετε τον αστυνομικό σας και πάτε προστατευόμενος στη Βουλή κάντε ένα κρύο ντους».

«Το γεγονός ότι είστε χυδαίος δεν σας επιτρέπει να μιλάτε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έτσι θα μιλάτε στην κυβέρνησή σας και στους βουλευτές σας κ. Καιρίδη. Πρόκειται περί αθλιότητας», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος. Αλλά ο κ. Καιρίδης επανήλθε στο ίδιο ύφος: «Αν θέλετε πάτε πάρτε ένα ηρεμιστικό, κάντε ένα κρύο ντους». «Αποχωρώ από την εκπομπή, με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «σας χαιρετώ» και έκλεισε την σύνδεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί