«Τα ψεύδη που ούτε τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη δεν θα τολμούσαν να διατυπώσουν, ανέλαβαν να τις εκφράσουν τα “δικά τους παιδιά”»

Την κατάπτυστη ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης καταδικάζουν μέσω ανακοίνωσής του οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Μανόλης Θραψανιώτης, Χάρης Μαμουλάκης, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης καθώς και οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε επίσης: “Ο Τσίπρας θέλει αίμα, καλύπτει τρομοκράτες – δολοφόνους”! -Χυδαία ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Χ. Σπίρτζης: Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εμπρηστική ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η ανακοίνωση με την οποία το προεδρείο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης εκτοξεύει απίστευτες, χυδαίες και προφανώς ψευδείς κατηγορίες εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και βουλευτών του κόμματος, αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη του διχαστικού κλίματος που εναγωνίως, αλλά μάταια, προσπαθεί να επιβάλει στην κοινωνία η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκειμένου να διαφύγει από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε.

Τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, που ούτε τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη δεν θα τολμούσαν να διατυπώσουν, ανέλαβαν να τις εκφράσουν τα «δικά τους παιδιά», τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης.

Μόνο που οι συκοφαντίες είναι τόσο εξόφθαλμες, ώστε όχι μόνο δεν μπορούν να εκφράσουν ούτε τα μέλη της Ένωσης Ειδικών Φρουρών και τα στελέχη της αστυνομίας, αλλά αποκαλύπτουν ταυτόχρονα τον εντολοδόχο των συκοφαντών. Είναι μάλιστα τόσο απροκάλυπτα ψευδείς που υπερέβαλαν κατά πολύ της «γραμμής» του Μαξίμου προς τα στελέχη του.

Έτσι ενώ οι συντάκτες της ανακοίνωσης παραδέχονται ότι επί κυβέρνησης Αριστεράς δεν υπήρξαν κοινωνικές εντάσεις, φτάνουν στο σημείο να ισχυρίζονται το αναπόδεικτο και πραγματικά ανήκουστο: ότι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας «θέλει αίμα»! Και επιπλέον έδωσε «εντολή» γι’ αυτό!

Εάν δεν το γνωρίζουν, όπως έχουν υποχρέωση, τους ενημερώνουμε ότι αυτές οι συκοφαντίες συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Πολύ περισσότερο αποτελούν ακραία διχαστικές απόψεις, οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν θέση στη δημοκρατία αλλά θα πρέπει να καταδικαστούν και να απομονωθούν από την κοινωνία, τα πολιτικά κόμματα και πρωτίστως από την κυβέρνηση.

Εάν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως εγγυητή της ενότητας και να ισχυρίζεται ότι δεν επιτρέπει τον διχασμό, το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να καταδικάσει αυτή την ακραία και αντιδημοκρατική επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της. Διαφορετικά «κλείνει το μάτι» στις ακραίες φωνές μίσους και διχασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί