“Ο Τσίπρας θέλει αίμα, καλύπτει τρομοκράτες – δολοφόνους”! -Χυδαία ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Χυδαία ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σκαιό τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα, στον Χρήστο Σπίρτζη, και στον Γιάννη Ραγκούση εξέδωσε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί φρουροί της Κρήτης αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο βουλευτές, έδωσαν «εντολή για αίμα» αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια, ότι «καλύπτουν αναρχικούς και υποστηρίζουν τρομοκράτες-δολοφόνους».

Απαντώντας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης σημειώνει προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

Παράλληλα, ο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον Κ. Μητσοτάκη και τον Μ. Χρυσοχοΐδη να πάρουν θέση υπενθυμίζει ότι «μόλις χθες μιλήσατε για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή. Μόλις  χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;»

Η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών στην Κρήτη:

Αναλυτικά η δήλωση του Χρ. Σπίρτζη:

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας.

Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας…

(Αν υπάρξει αντίδραση για τα δικά σας παιδιά και τις κατάπτυστες, κατά παραγγελία, ανακοινώσεις τους).

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to ““Ο Τσίπρας θέλει αίμα, καλύπτει τρομοκράτες – δολοφόνους”! -Χυδαία ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης”

  1. Δήμος Σθένης

    Έ όχι και …ανακοίνωση! Μια χυδαία δήλωση που τους έκαιγε τα σωθικά είναι, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές τις ναζιστικές των υπο-λύματων (και όχι υπολειμμάτων) των Μάλιων Θεοφιλογιαννάκων, των Ντρερτιλήδων και άλλων δολοφόνων που ζήλωσαν την δόξα των ομοίων τους, Νταβούρα, Μπαλάσκα και άλλων υπανθρωπίσκων που συνθέτουν την “κόπρο του στάβλου των. Οι στάβλοι όζουν βρωμιά και σαπίλα. Η αγραμματοσύνη τους συνοδοιπορεί με τη φασιστίλα τους… Αναρωτιέται κανείς αν τους γέννησαν άνθρωποι!

  2. = LOVE

    Είχα ακούσει προσωπικές αφηγήσεις αναίτιας αστυνομικής βίας σε βάρος μεταναστών, αλλά δεν τις πίστευα. Όπως επίσης δεν πίστευα ότι πολλοί μπαίνουν στο δημόσιο “με μέσον”. Μέχρι που βρέθηκα σε δημόσια υπηρεσία να “συνεργάζομαι” με “συνάδελφο” που είχε το ίδιο πτυχίο, αλλά είχε και τον Κουκιαδάκη. Εμένα όταν με είδε, με ρώτησε υποτιμητικά, πώς βρέθηκες εσύ εδώ… Εγώ δούλευα, αυτή έπαιρνε τα εύσημα. Θέλετε να ορκιστείτε με πολιτικό όρκο γιατί… έχουμε χάσει το ευαγγέλιο; Και όσο για την Μπλομπλού, είχε μία συμπεριφορά μεγαλείου απέναντι σε άτομα που είχαν πάει εκεί για να εργαστούν και όχι για να βολευτούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί