Αρνείται ότι ήταν στη Νέα Σμύρνη ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ»

Βαριές ποινικές διώξεις σε δύο από τους συλληφθέντες

Θύμα κακόβουλής καταγγελίας από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με το οποίο βρίσκεται σε διένεξη, δηλώνει ότι είναι, μέσω του συνηγόρου του Παύλου Σαράκη, ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από το μηχανάκι του στη Νέα Σμύρνη.

Ο Π. Σαράκης μάλιστα υποστηρίζει πως θα αποδειχθούν τα λεγόμενά του πελάτη του μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου:

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διευρυνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του δικηγόρου τονίζει πως «η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

Βαριές ποινικές διώξεις σε δύο από τους συλληφθέντες

Βαριές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των δύο συλληφθέντων που φέρονται να είχαν συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 23χρονο οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή για απολογία και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί