Η Τζένη Μπαλατσινού συμμετείχε σε υπαίθριο πάρτι, αλλά… ούτε αστυνομία, ούτε πρόστιμο

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κολλάει, στο Ζάππειο δεν κολλάει κι έτσι ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε ούτε πρόστιμα κόπηκαν, ούτε βέβαια έπεσε ξύλο στο …πικ νικ της συζύγου του υπ. Υγείας, Βασ. Κικίλια

Όπως σημειώνει η Αυγή:

H Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, συμμετείχε σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 9 Μαρτίου στο gossip-tv, ιστοσελίδα lifestyle, δείχνουν την Τζένη Μπαλατσινού μαζί με άλλα, τουλάχιστον, έξι άτομα να κάνουν πικ νικ στο Ζάππειο και να γιορτάζουν τα γενέθλια φίλου τους.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΖΑΠΠΕΙΟ

Δεν τηρούν τις αποστάσεις και δεν φορούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο τις προστατευτικές μάσκες. Όμως, ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε, ούτε πρόστιμα κόπηκαν, ούτε έπεσε ξύλο.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΖΑΠΠΕΙΟ

Ίσως γιατί ο κορωνοϊός κολλάει στο παγκάκι της πλατείας Νέας Σμύρνης αλλά δεν κολλάει στο γρασίδι του Ζαππείου.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΖΑΠΠΕΙΟ


Ο λόγος που παρουσιάζουμε το υπαίθριο πάρτι στο οποίο συμμετείχε η σύζυγος του υπουργού Υγείας είναι πως πρόκειται για πανομοιότυπη περίπτωση με αυτή της Νέας Σμύρνης.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΖΑΠΠΕΙΟ


Γιατί ο άγριος ξυλοδαρμός του 29χρονου την περασμένη Κυριακή συνέβη όταν πήγε να υπερασπιστεί μια οικογένεια που καθισμένη στο παγκάκι της πλατείας δέχθηκε πρόστιμο και μπούλινγκ από αστυνομικούς.

Μόνο που στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης δεν ήταν έξι – επτά ενήλικες χωρίς να τηρούν αποστάσεις και με λάθος βαλμένες τις μάσκες όπως στο πάρτι στο Ζάππειο αλλά μόνο τρεις ενήλικες και δυο 8χρονα που έπαιζαν στην πλατεία.

Η γυναίκα που δέχθηκε τη δραστική επίθεση και το πρόστιμο είχε περιγράψει με δραματικό τρόπο τα αίσχη που συνέβησαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους ζητούσαν να σηκωθούν να φύγουν από το παγκάκι και την πλατεία με προσβλητικό και επιθετικό τρόπο.

Χωρίς να του λένε για ποιο λόγο και απαντώντας τους στο ερώτημα γιατί τους έκοψαν πρόστιμο με τη φράση «γιατί έτσι θέλω» και «τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά».

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η Τζένη Μπαλατσινού συμμετείχε σε υπαίθριο πάρτι, αλλά… ούτε αστυνομία, ούτε πρόστιμο”

  1. Δήμος Σθένης

    Η Μπαλατσινού ήταν σε πικ-νικ στο Ζάππειο και δεν εμφανίστηκε ούτε “ο ΔΙΑΣ” ούτε κόπηκαν πρόστιμα! Και φυσικά η κα “Αβερελ Ντάλτον” δεν φορούσε κανονικά τη μάσκα της (κάτω από τη μύτη δείχνουν οι φωτογραφίες) όπως και η φοιτήτρια στα Χανιά που της έκοψαν πρόστιμο… Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει….

  2. εσείς μιλάτε για συμπόνια;

    Μια και μιλάμε για rich and famous είδα την κόρη της Μ. Λάτση να δηλώνει με αφορμή την ημέρα της γυναίκας ότι η δική της διαφορετικότητα ήταν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση… Και δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ πόση πολλή αγάπη και ευτυχία και ομορφιά της ζωής μπορούν να ζήσουν ζευγάρια και οικογένειες που δεν είναι ούτε όμορφοι, ούτε πλούσιοι, ούτε διάσημοι – και όμως συχνά οδηγούνται στη δυστυχία επειδή τους λείπουν ακόμα και τα βασικά, ή επειδή φοβόνται ότι θα τους λείψουν. Η απόγνωση από την ευδαιμονία πολύ συχνά απέχουν μόνο μερικά ευρώ και είναι ντροπή να φέρονται σαν Αντουανέτες οι (αδίκως) προνομιούχοι… Επίσης αναρωτιέμαι πώς γίνεται αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν να χωρίζουν, να διαλύουν τις οικογένειές τους. Βέβαια αυτό το σκέφτονται τα πολυαγαπημένα ζευγάρια που το μόνο τους πρόβλημα είναι η οικονομική ανασφάλεια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί