Το Star άλλαξε το «θα τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών

Ώστε να μην προβληθούν οι ευθείες απειλές των αστυνομικών προς τους διαδηλωτές, σημείο το οποίο ακούγεται καθαρά στο πρωτότυπο βίντεο

Επεξεργασία φαίνεται να υπέστη το ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη, στο οποίο απεικονίζονται οι αντιδράσεις διμοιρίας αστυνομικών τη στιγμή που έμαθαν την είδηση για τον τραυματισμό συναδέλφου τους.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τρίτης και έκανε το γύρο των social media, ακούγεται μεταξύ άλλων ένας εκ των αστυνομικών να απευθύνεται στους υπόλοιπους φωνάζοντας: «Πάμε να τους γ@@@@@@με!», και αμέσως μετά λέει Τελειώσαμε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

Δείτε: Επικεφαλής ομάδας ΔΙΑΣ: “Πάμε να τους γ@μήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε”! (βίντεο ντοκουμέντο)

Το βράδυ της Τετάρτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκαν τα επίμαχα πλάνα που περιείχαν. την επικοινωνία της διμοιρίας της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», σημειώνοντας με κεφαλαία γράμματα τη φράση «Θα τον σκοτώσουνε».

Στα πλάνα του Star ο φυσικός ήχος κόβεται μετά τη φράση «πάμε να τους γ@μήσουμε», ενώ έχει αφαιρεθεί το τελευταίο κομμάτι που περιέχει τις απειλές των αστυνομικών που φώναξαν ότι «πάμε να τους σκοτώσουμε».  Το κανάλι αφαίρεσε εντελώς το συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να μην προβληθούν οι ευθείες απειλές των αστυνομικών προς τους διαδηλωτές, σημείο το οποίο ακούγεται καθαρά στο πρωτότυπο βίντεο.

Ακολουθεί ολόκληρο το αυθεντικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί