Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου ευχαριστεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης για τη δωρεά βιβλίων

Με ανακοίνωσή του το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου ευχαριστεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης που δώρισε βιβλία στην βιβλιοθήκη του σχολείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Η Δ/ντρια, οι διδάσκοντες/ουσες και οι μαθητές/ριες του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου ευχαριστούν πολύ το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας  και δώρισε στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας βιβλία των εκδόσεών του.

  Στόχος του σχολείου μας, όπως και όλων των Εσπερινών Σχολείων είναι να συμβάλλουν στη Διά Βίου μάθηση και στην εκπαίδευση ενηλίκων και εργαζόμενων ανήλικων μαθητών, που για ποικίλους λόγους αναγκάστηκαν να διακόψουν τη φοίτησή τους στη βασική εκπαίδευση, προσφέροντας την ευκαιρία ολοκλήρωσης των σπουδών τους , διαπλάθοντας συνάμα υπεύθυνους, δημοκρατικούς και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Οι απόφοιτοι αυτών των Σχολείων  θα είναι σε θέση να συμβάλλουν ενεργά στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, ανταποκρινόμενοι επιτυχώς στις ποικίλες προκλήσεις της εποχής μας.

  Η Σχολική Βιβλιοθήκη, η Λέσχη Ανάγνωσης που λειτουργεί στο σχολείο μας, συμβάλλει ώστε το διάβασμα να μην είναι απαραίτητα μια μοναχική δραστηριότητα, αλλά μια συλλογική εμπειρία, όπου οι μαθητές/ριες μας διαβάζοντας, συζητώντας, ανταλλάσσοντας ιδέες αποκτούν πολλαπλά οφέλη, πολύ περισσότερο όταν τα βιβλία αυτά είναι των εκδόσεών του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης είναι ξεχωριστά και διακρίνονται για την ποιότητά τους. Ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί