Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψωνίζει ακριβά ψήφους στην Ομογένεια!

Και όμως! Τη στιγμή που ο κόσμος σφίγγει το ζωνάρι, δεν ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά, αν βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του, αν θα μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά του ή να πάνε σε ένα νοσοκομείο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνον επιδοτεί ΜΜΕ και κανάλια στην ημεδαπή αλλά και πτωχευμένες επιχειρήσεις στην Ομογένεια…

Ο στόχος βέβαια είναι ένας: Με τα χρήματα να δημιουργήσει το «θετικό» πλέγμα ώστε να έχει ψήφους σε επικείμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Γι αυτό εξάλλου φαγώθηκε για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων.

Όπως μαθαίνουμε, πρόσφατα μεταφέρθηκε το πόσο των 2.000.000 ευρώ ή 2.388.000 δολαρίων στην Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Τίμιου Σταυρού (HC/HC) στη Βοστόνη από την Ελληνική κυβέρνηση και μέσω της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Όπως -καλά υποψιάζεστε- ο στόχος είναι να καλύψουν χρέη από προηγούμενες χρήσεις και ενδεχομένως ατασθαλίες.

Ήταν μια υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά το ταξίδι του στην Αμερική όπου μοίραζε υποσχέσεις και χρήματα για να έχει την ψήφο των ομογενών μέσα από το πλέγμα των σχέσεων που έχει οικοδομήσει η ευρύτερη οικογένειά του εδώ και δεκαετίες.

Εξάλλου το είχε ανακοινώσει ο ίδιος αλλά και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της ΝΔ, μέλος της Ομογένειας Αντώνης Διαματάρης (πρόκειται για τον υφυπουργό που παραιτήθηκε για το μεταπτυχιακό, από το Πανεπιστήμιο Columbia, που είχε και δεν είχε).

Με απλά λόγια η πτωχευμένη πλέον χώρα μας στέλνει χρήματα σε μια Σχολή που παίρνει δίδακτρα και που έχει κατηγορηθεί για ατασθαλίες, κακοδιαχείριση και μαύρες τρύπες.

Δύο εκατομμύρια το χρόνο που θα μπορούσαν να πάνε στην Υγεία, στους ανέργους, και όπου υπάρχουν (και υπάρχουν) τεράστια κενά.

Ας σημειωθεί πως η Σχολή λειτουργεί σε ακίνητο τεράστιας εμπορικής αξίας και σε τεράστια έκταση…

Αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφέρεται αποκλειστικά για το εκλογικό της μέλλον…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί