Στους δρόμους πολίτες του Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (Φωτο)

Δυναμική η παρουσία των πολιτών του Ηρακλείου στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πόλη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Γυναικείες οργανώσεις, φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, έδωσαν το «παρών» πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ζητώντας ισότητα και εκφράζοντας παράλληλα την συμπαράστασή τους για τα θύματα της έμφυλης βίας. Στην πορεία συμμετείχε και πλήθος ανδρών.

Δείτε τις φωτογραφίες του Στέφανου Ραπάνη για το imagonline.gr:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στους δρόμους πολίτες του Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (Φωτο)”

  1. royal fan NOT

    Είδα τη συνέντευξη της Meghan Markle, είχε πλάκα όμως όταν άρχισε να ζητάει από τον κόσμο… συμπόνια για όσα περνάνε οι… βασιλείς πίσω από κλειστές πόρτες, άρχισα να μην αντέχω να δω άλλο! Τη στιγμή που οι γυναίκες στον αναπτυγμένο κόσμο στερούνται ακόμα και τα βασικά, η έκπτωση δούκισσα ζητάει να τη λυπηθούμε… Η αλήθεια είναι ότι κατά τα άλλα συμπάσχω μαζί της, το πιστεύω ότι της φέρθηκαν άσχημα επειδή είναι αυτή που είναι (μιγάδα, ηθοποιός τελευταίας υποστάθμης, με μόνη οικογένεια τη μαμά της, 3 χρόνια μεγαλύτερή του και διαζευγμένη) . Το περίεργο είναι ότι δεν του άρεσε αυτή και τους αρέσει η άλλη (Μίντλετον)…. Τι παρακμή, αν είσαι… hot κάνεις ότι θέλεις σε αυτόν τον κόσμο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί