Ηράκλειο: Βρήκαν νεκρό άστεγο στον δρόμο

Κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ειδοποιήθηκε για πτώμα άνδρα κοντά στον Άγιο Μηνά στο Ηράκλειο.

Πολίτες, εντόπισαν τη σορό στον δρόμο, καλώντας το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, οι διασώστες του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για άστεγο περίπου 65 χρονών.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο του άνδρα πρόκειται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Βρήκαν νεκρό άστεγο στον δρόμο”

  1. Περιθώριο

    Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι στο δρόμο, οι τοπική “αυτοδιοίκηση” οργανώνει διαδικτυακές εκδηλώσεις στις οποίες εκτός από τα βαρετά και χιλιοειπωμένα, λέγονται και ένα σωρό άλλες ανοησίες όπως “οι μπαμπάδες θα προτιμούσαν να παιρνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά παρά να αφιερώνουν όλο το χρόνο στην καριέρα τους…” Νομίζω αυτοί που είναι στα γραφεία τους είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν ξέρουν τι σημαίνει ανεργία, φτώχεια, αποκλεισμός. Όταν βρέθηκα μόνη και άνεργη με ένα μωρό, είδα τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα, τους πιο δικούς μου ανθρώπους να προσπαθούν να με θάψουν ζωντανή, όπως έκαναν με τις χήρες στην Ινδία παλιά. Δεν έχει σημασία πώς βρέθηκε ο κάθε άνθρωπος στο περιθώριο, δεν γίνεται οι αρμόδιοι να είναι όλο λόγια και οι άνθρωποι να πεθαίνουν αβοήθητοι ή να παίρνουν ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί