Ο Κυρανάκης στον κόσμο του: Δεν είναι κλεισμένος ο κόσμος στα σπίτια του

Στο φανταστικό του κόσμο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, παραμένει άγνωστο ωστόσο αν αυτά που λέει τα πιστεύει ή απλά θέλει να τα πιστέψουμε!

Μιλώντας στον Realfm ο συγκεκριμένος βουλευτής που έχει παρουσιαστεί ως το «νέο αίμα» της γαλάζιας παράταξης θέλει να πιστέψουμε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι δεν βρισκόμαστε ακριβώς στο lockdown, πως ο κόσμος δεν είναι κλεισμένος στα σπίτια του και είναι έξω και κάνει τις δουλειές και τις βόλτες του…

«Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τον όρο lockdown για να περιγράψει την κατάσταση, σίγουρα δεν είναι στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει. Δεν είναι κλεισμένος ο κόσμος στα σπίτια του, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το μέτρο της τηλεργασίας στο 90%, όπως υπήρχε την περίοδο του Μαρτίου, που έκλεισε τον κόσμο στα σπίτι. Ο κόσμος είναι έξω, κάνει τις δουλειές του, βγαίνει για βόλτες. Τα μέτρα δεν αντιστοιχούν σε ένα lockdown όπως περιγράφει αυτή η λέξη, απλά είναι κλειστές οι επιχειρήσεις και τα σχολεία», είπε ο ενδεχομένως πολλά υποσχόμενος για τους γαλάζιους βουλευτής.

Είπε μάλιστα πως για εκείνους έχει σημασία να κρατηθεί ζωντανή η οικονομία. Παραμένει επίσης άγνωστο αν θεωρεί πως παραμένει ζωντανή.

Αλλά –για την ιστορία- δεν είπε μόνον αυτά. Εννοείται πως ο δεξιός κύριος Κυρανάκης αναφέρθηκε και στον Κουφοντίνα όπου σύμφωνα με τον ίδιο την επιλογή του να μην πεθάνει «την έχει ο Κουφοντίνας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί